Kanelitanko (ceylon-kaneli, ceyloninkaneli)

6 kpl
Kanelitanko (ceylon-kaneli, ceyloninkaneli)
6 kpl
3,85 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Lämmittävä luomumauste

Yksityiskohdat

Luonnonmukaisesti tuotettuja Ceylon-kanelin tankoja kivassa pahvipakkauksessa - makuhermojesi helisyttelemiseksi ja terveytesikin tueksi.

Kaneli piristää erityisesti pintaverenkiertoa, jonka vuoksi erinomainen, lämmittävä mauste talvella. Huom.! Suosi ainoastaan Cinnamomum Zeylanicum – eli ceylonin kanelia – sillä Cinnamomum Cassia, eli cassia-kanelissa, jota suurin osa tavallisissa kaupoissa myytävistä kaneleista on (Cinnamomum-sukuun kuuluu yli 200 eri lajiketta!) sisältää maksalle haitallista kumariinia.

Kaneli on paitsi mukavan makuinen maustaja myös luonteikas luonnontroppi. Maustekaappisi olkoon siis myös lääkekaappisi - anna kanelin tehdä tehtävänsä terveytesi tukena!

Antioksidanttisesti vaikuttava kaneli edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle.Tiedäthän myös sen, että kanelikaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Sonnentor on luomulaatuisiin yrtteihin, mausteisiin ja teelaatuihin erikoistunut itävaltalainen yritys. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, vanhempien sukupolvien kunnioittaminen, maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäminen sekä sosiaalinen vastuu. Sonnentorilta löydät laajan valikoiman luomumausteita, joilla on myönteisiä vaikutuksia myös ihmisen hyvinvointiin.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 6 kpl
  • EAN: 9004145003347
  • Alkuperämaa: Itävalta
  • Tuotetyyppi: Kaneli, Mausteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen