Kamomilla-yrttiuute, 50 ml

Kamomilla-yrttiuute, 50 ml
13,45 €
( 269,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta vegaaninen
Kamomillauutteesta hellää hoivaa vaativallekin vatsalle.

Yksityiskohdat

Frantsilan kamomillauute on vatsasi onni. Tiesitkö, että kamomilla on hyväksi myös ihon kunnolle sekä hengitysteiden terveydelle - etenkin flunssa-aikana?

Frantsilan Kamomillauute sopii mainiosti käytettäväksi myös rauhoittaviin vauvakylpyihin ja laimennettuna vauvan navanhoitoon. Kamomilla tyynnyttää koliikista kärsivää vauvaa - sekä rauhoittaa myös äitiä.

Frantsilan kamomillauute lieventää hampaiden tulosta aiheutuvaa ärsyyntyneisyyttä ja toimii tukena vatsahaasteiden ja ihottumien hoidossa. Kamomillauute onkin lempeä mutta tehokas apuri etenkin lapsiperheen moniin haasteisiin.

Arvoisa lukija. Frantsilan Luomuyrttitila ei ole lainsäätäjän mukaan lääketehdas. Tästä johtuen valmistamamme tuotteet kuuluvat elintarvike-, tai kosmetiikkalain alaisiin tuotteisiin. Koska laki rajoittaa elintarvikkeiden sairauksia parantavien tai terveyttä edistävien vaikutuksien esille tuomisen markkinoinnissa, emme voi niistä myöskään tässä kertoa.

Käyttö: Aikuisille 15- 20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois. Myös imettävälle äidille. Voidaan käyttää lämpimänä hauteena maha- ja kuukautiskipuihin; sivellään iholle ja lämpöpakkaus tai kuuma pyyhe asetetaan päälle.

Hauteena silmätulehduksissa; kostutettuun silmähaude pumpuliin laimennettuna 5 tippaa 1/4dl kohti vettä. Hauteena rauhoittamaan iho/lihas tulehduksia esim. kylpynä ja pyyhehauteena.

Pienten haavojen hoitoon 1-2 tippaa suoraan haavalle. Suolihuuhteluveteen 20-40 tippaa 7,5 dl kohti haaleaa vettä esim. suolistokrampeissa.

Tuote on ravintolisä, jonka suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040497
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI:

  Alcohol (alkoholi), Matricaria recutita (kamomillan kukka, uutos).

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta, vegaaninen