Kamomilla-laventelitee, 30 g

Kamomilla-laventelitee, 30 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Rentouttava, harmoninen iltatee auttaa rauhoittumaan iltaisin.

Yksityiskohdat

Tässä haudukkeessa kamomillan pehmeyteen yhdistyy untuvankevyt laventeli. Laventelin vieno kukkaistuoksu tuo teehetkeen uusia vivahteita. Yhdessä ne tuudittavat ajatukset iltaisin lempeälle matkalle kohti Höyhensaaria. Sisäistä harmoniaa tukeva, rauhoittava, luontaisesti kofeiiniton kamomillatee on mieltä ja kehoa rentouttava ja vatsaakin vaaliva yrttitee, joka sopii hyvin iltateeksi ja hermostunutta oloa hillitsemään.

Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shop:ille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella.

English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Kauniisti pakatut laatuteet ovat oivallinen lahja - ja iso ilo itselle. Maista - ja tee hetkestä elämys!

Valmistus:

Lisää kuuman veteen. Haudutusaika 2-3 min.

Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Lisätiedot

  • EAN: 0680275039419,680275039419
  • Ainesosat: Ainesosat: Kamomilla*, laventeli*. =*luomutuotantoa.
  • Alkuperämaa: Sri Lanka
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen