Kaktusviikunaöljy, 15 ml

Kaktusviikunaöljy, 15 ml
49,95 €
( 3 330,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu luonnonkosmetiikka vegaaninen
100 % kaktusviikunaöljy tekee ihmeitä ihollesi!

Yksityiskohdat

Anti-age-vaikutteinen ja ihoa tehokkasti hoitava 100% kaktusviikunaöljy on täyttä tavaraa joka milli. NAFHA luomu kaktusviikunaöljy on yksi arvokkaimmista ja harvinaisimmista öljyistä maailmassa! Yhden öljylitran tuottamiseen tarvitaan 800 kilogrammaa hedelmiä. Öljy tehdään käsin kylmäpuristamalla EteläMarokosta, LänsiSaharan porteilta kerättyjen hedelmien siemenistä. Siemenet sisältävät runsaasti monityydyttämättömiä rasvahappoja, steroleja sekä Evitamiinia. Kaktusviikunaöljy on erinomainen ase kuivaa ihoa vastaan, erityisen tehokas korjaava ja luonnollisesti ihoa piristävä antiage aine. Öljy on erittäin tehokasta ryppyjä vastaan ja sopii myös erinomaisesti raskaana oleville taistelussa arpia vastaan.

Käyttöohje: Levitä öljyä hellästi painellen isoimmille juonteille tai herkille ihoalueille käyttäen roll-on -päätä. Hiero hitain liikkein ihoon. Voit myös sekoittaa tipan öljyä yövoiteeseesi.

Ihoa kirkastava vinkki: Hiero tippa öljyä silmänympäiholle ja juonteille.

Vinkki raskaana oleville: Käytä NAFHA Kaktusviikunaöljyä tehohoitona levittämällä sitä suoraan raskausarville.

NAFHA on ranskalainen Ecocert- ja Cosmebio sertifioitu tuotesarja, jonka ekologisissa ja luonnollisissa ihonhoitotuotteissa yhdistyy luksus ja luonnollisuus. Tuotteissa käytetään vain korkealaatuisia luonnollisia ja luomutuotettuja ainesosia.

Raaka-aineet ovat tarkoin tutkittuja ja tuotteisiin on valittu vain parhaita mahdollisia kasveja, kasviöljyjä, sekä eteerisiä öljyjä. Moni NAFHA-tuotteissa käytetään innovatiivisia ja harvinaisia raaka-aineita ja NAFHA haluaakin tuoda näiden harvinaisten raaka-aineiden hyötyjä esille tuotteissaan.

Todistuksena tuotteiden laadusta kertoo se, kaikki NAFHA:n tuotteet on palkittu Guide des Meilleurs Cosmétiques 2013-2014 (Guide to the Best Cosmetics) -listauksessa.

NAFHA yhdistää loistokkuuden ja itä- ja länsimaisen luonnollisen kauneuden valmistaen tuotteita, joissa on käytetty paljon luomuraaka-aineita. Tänäpäivänä NAFHA edustaa luonnollista kauneutta ja tarjoaa mahdollisuuden eettisiin tekoihin.

Lisätiedot

  • EAN: 3770001321158
  • Ainesosat: Ainesosat/INCI: Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract*.*=100% luomua.
  • Alkuperämaa: Marokko
  • Tuotetyyppi: Kaktusviikunaöljy, Kasvoöljy
  • Ominaisuudet: luomu, luonnonkosmetiikka, vegaaninen