True Nopal-kaktusvesi, 330 ml

True Nopal-kaktusvesi, 330 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Kaktusvesi on kesän trendikkäin kulauteltava - ja terveyttä tulvillaan!

Yksityiskohdat

Trendijuomien ykköseksi tituleerattu kaktusvesi sammuttaa janosi terveellisemmällä tavalla. Luonnollisesti ja huikean herkullisesti kroppaa nesteyttävä kaktusvesi on parhaimmillaan kylmänä nautittuna, helteiden hehkutellessa tai urheilusuorituksen tuoksinassa. 

Kookosveden tapaan kuin kaktusvesi on luonnon oma urheilujuoma, jonka avulla ampaiset tukka putkella tavoitteisiisi - melkeinpä kohti ääretöntä (tai sen yli)!

Kaktusvesi on varsin vähäkalorinen viettelys - kaloreita kampeat kaktusvedestä kitusiisi noin puolet vähemmän kuin kookosvedestä.


Kombuchan ja kookosveden vanavedessä eetteriin amapaissut kaktusvesi on miedon hedelmäisen herkullinen, luonnollinen mahtijuoma, joka saa nuutuneenkin kropan virkoamaan - ja Sinut pystymään parhaimpaasi! True Nopal-kaktusvesi ei tietenkään sisällä lisättyä sokeria tai muitakaan lisäaineita - se on luonnon oma puhtijuoma, ihan parhaimmasta päästä!

Nopalin kaktuksesta eli kaktusviikunasta valmistettu, railakkaan raikas kaktusvesi on vihdoin saatavilla Suomesta! Helpotusta helteeseen ja elämänjanoosi kietaiset nyt käden käänteessä!

Kaktusveden ainesosa, Nopalin kaktus, kasvaa yhdellä maailman kuumimmimista ja kuivimmista seuduista. Vuosisatojen ajan Sonoran aavikon liepeillä asuneet ihmiset ovat hyödyntäneet Nopalin kaktuksen virvoittavaa voimaa! Nyt tuon varjellun salaisuuden on aika tulla julki - testaa ja totea Sinäkin kaktusveden terhakoittava teho!

Kaktusveden hyödyt terveyden tukena:
- Kaktusvesi on 100 % luonnonjuoma - ihan ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.
- Kaktusvesi on vähäkalorinen ja -sokerinen virvoittaja. Yhdessä purkillisessa on vain 18 kaloria ja 4 grammaa sokereita (jotka nekin ovat peräisin kaktushedelmästä itsestään).
- Kaktusvesi sisältää elektrolyyttejä, antioksidantteja ja mineraaleista mm. magnesiumia ja kaliumia. Magnesium- ja kaliumtankkaus on paikallaan esimerkiksi helteiden hehkutellessa tai urheilusuoritusten tuoksinassa.
- Kaktusvesi on vegaaninen, gluteeniton, GMO-vapaa ja kosherlaatuinen kulauteltava.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että kaktusvesikään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.


Lisätiedot

 • EAN: 868657000060
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Suodatettu vesi, (Prickly Pear) kaktussose (20%), luonnolliset makuaineet, väriaine: punajuuri.

  Ravintoarvot/ 100ml:
  Energiaa, 36 kj / 9 kcal
  Rasvaa 0 g
  hiilihydraatteja 2.2 g
  joista sokereita 1.8 g
  proteiinia <0.1 g
  suolaa <0.01 g
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Vesi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen