Kahvikuorinta, hit the sheets vanilja velvet, 220 g

Kahvikuorinta, hit the sheets vanilja velvet, 220 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Lempeä kahvikuorinta saa aistisi avautamaan!

Yksityiskohdat

"Sensuelli vanilja on hurmaavan houkuttelevana tuoksuna tässä lempeyttään leiskuvassa kahvikuorinnassa.

Kahvinporokuorinnalla taiot ihosi ihanan pehmeäksi! Elvytä Optiat-kahvikuorinnan avulla ihosi entistäkin ehommaksi - käden käänteessä!

Tässäpä kylpyhuonettasi komistamaan varsin fiksu valinta: käytetyistä kahvinporoista käsityönä valmistettu kahvikuorinta! Optiat-kahvinporokuorinta saa kasvojen ja vartalon ihon pehmeäksi ja puhtaaksi.

Vegaaninen viettelys - luonnonkosmetiikkalaatuinen lumous.

Kahvikuorintojen brändi OPTIAT tulee sanoista: One Person’s Thrash Is Anothers Treasure - yhden roska on toisen aarre!

Ihokuorinnan hyödyt:
Kun ihoa kuoritaan, lähtee kuollut ihosolukko pois ja tämän jälkeen myös iholle levitetyt hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Ihon säännöllinen kuoriminen auttaa siis saamaan ihonhoitotuotteista irti niiden täyden tehon ja potentiaalin!

Kuorinta vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa, vähentää selluliitin muodostumista ja saa ihon näyttämään sileämmältä ja tasaisemmalta - ja tuntumaan ihanan pehmeältä.

Kuorinta pitää myös näpyt ja mustapäät poissa ja auttaa siihen, että myös sääret ja bikinirajat säästyvät sisäänpäin kasvaneilta karvoilta. Myös itseruskettavat voiteet levittyvät tasaisemmin, kun ihoa kuoritaan säännöllisesti.

Sopiva kuorintatahti on ihotyypistä riippuen suunnilleen kerran viikossa. Kuorinta kannattaa tehdä ihon ollessa lämmin – sauna tai suihku ennen ihon kuorintaa on siis mitä mainioin idea! Kuorinta-aine hierotaan pyörivin liikkein kostealle iholle, jotta kuolleet ihosolut irtoaisivat tehokkaammin."

Lisätiedot

  • EAN: 634158824111
  • Ainesosat: INCI:
    Coffea Arabica Seed Powder (Arabica Coffee), Sucrose (Brown Sugar), Sodium Chloride (Sea Salt), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Var Dulcis (Almond) Kernel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Limonene*, Benzyl Cinnamate*
    * = Naturally-occurring
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kuorinta
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen