Kaakaovoi, 750 g

Kaakaovoi, 750 g
24,95 €
( 33,27 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Huippulaadukas valinta riittoisassa pussissa!

Yksityiskohdat

Tämä luomulaadukas, 100% kaakaovoi on kaakaopapujen siemenistä uutettu rasva - täysin ilman lisäaineita.

Raakaakaovoi valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, jolloin luonnolliset ravintoaineet säilyvät parhaiten. Raakakaakaovoi sisältää luonnollisia antioksidantteja jotka estävät härskiintymistä ja antavat pitkän säilyvyysajan. Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.

Puhdas, maustamaton kaakaovoi maistuu hieman kitkerältä. Kaakaovoi on loistava, terveellinen lisä smootheihin, leivonnaisiin sekä jälkiruokiin. Voit myös valmistaa siitä valkoista suklaata.

Kaakaovoin pehmeä koostumus, makea tuoksu ja ihoa pehmentävä ominaisuus tekevät siitä suositun aineen myös ihonhoidossa. Suosittelemme suurella sydämellä kaakaovoita käytettäväksi etenkin kahdenkeskiseen hierontaan. Testaa ja totea teho!

Kaakaovoin sanotaan olevan ylivoimaisesti paras ihon kosteuttaja, sitä on käytetty ihon pehmentämiseen vuosisatoja. Kaakaovoi sulaa kehon lämmöstä ja imeytyy hyvin ihoon. Raskaana olevat naiset ovat jo pitkään käyttäneet kaakaovoita estämään ja hoitamaan raskausarpia.

Raaka (eli raw food-laatuinen), luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja GMO-vapaa valinta. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 
Tiedäthän myös sen, että kaakaokaan ei korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 
Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. 
Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. 
Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

 • EAN: 6430051821028
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kaakaovoi*
  * = luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa: 900 kcal
  Proteiinia: 0 g
  Hiilihydraatteja: 0 g
  Rasvaa: 100 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Raakakaakao
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen