Kaakaovoi, 500 g

Kaakaovoi, 500 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Suklaan valmistukseen, ihonhoitoon

"Kaakaovoi on suorastaan hekumallinen "hierontaöljy", joka sopii erinomaisesti parisuhteen piristäjäksi kahdenkeskiseen lemmenhierontaan - ja kaikkiin kivoihin leikkeihin, joita aikuiset ihmiset saattavat parhaassa tapauksessa keskenään keksiä... ”

- Petri"Yleisesti raakasuklaan tekoon yhdistetty kaakaovoi, on myös aivan ihana ihonhoitotuote, varsinkin raskaana ollessa! Sulata ja levitä kasvaville muodoillesi ja koe kaakaovoin kosteuttava ja pehmentävä vaikutus, sekä ihanan huumaava suklainen tuoksu! Suosittelen kaikille suklaan ystäville ja erityisesti raskausajan ihonhoitoon."

- Adina

Yksityiskohdat

Kaakaovoi on kokonaisista kaakaopavuista uutettua rasvaa, jonka maku on mieto ja pehmeä.

Kaakaovoi valmistetaan käyttämällä kylmäpuristusmenetelmää, jolloin luonnolliset ravintoaineet säilyvät parhaiten. Kaakaovoi on loistava ja terveellinen lisä smoothieihin, leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Ravinteikas raakakaakao kohottaa elinvoimaa ja saa mielihyvänkin hyrräilemään - ja saattaapa hyvin jopa liehutella lakanoitakin ja estää lempeä lerpahtamasta. Voit myös valmistaa siitä mieleistäsi suklaata.

Kaakaovoi soveltuu erinomaisesti myös ihonhoitoon.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617150877
 • Ainesosat: Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 581 kcal
  Rasvat 100 g
  Tyydyttyneet rasvat 60 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Raakakaakao
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen