Kaakaonibs & mantelipatukka, 30 g

Kaakaonibs & mantelipatukka, 30 g
1,90 €
( 63,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Anna tuplasuklaisen suupalan avata aistisi!

”Roobar -raakapatukat ovat lempipatukoistani! Näistä tuhdeista luomupatukoista ehdoton suosikkini on Chili-lakritsipatukka. Se on selkeästi erilainen ja kunnolla chililtä maistuva nautinto, jota todellakin kannattaa kokeilla.”

- Riina

Yksityiskohdat

Tämä ROO'BAR-sarjan raakakaakaonibseistä ja -jauheesta mahtavan makunsa saava luomulaatuinen raakapatukka saa makuhermosi heläjämään. Suussa sulavan suklaakokemuksen viimeistelevät luomumantelit. Makeutensa tämä suklainen kokemus saa luomutaateleista - lisättyä sokeria patukassa ei ole hippustakaan!

Tässä luomulaatuisessa raakaruokapatukassa ovat kaikki laadukkaat ravintoaineet visusti tallella. Iske kiinni ja ihastu ikihyviksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 3800225476300,3800225477949
  • Ainesosat: Ainesosat: taatelit *, mantelit *, raakakaakaonibsit * (6%), raakakaakaojauhe * (5%)
    *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Bulgaria
  • Tuotetyyppi: Raakapatukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen