Kaakaomassa, 750 g

Kaakaomassa, 750 g
26,95 €
( 35,93 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Raakapaakarin paras kaveri.

Yksityiskohdat

Raakasuklaamassa, 72 % on herkullinen, helppo ja hetivalmis raakasuklaa! Se on valmistettu jauhamalla korkealaatuisia kaakaonibsejä ja matalaglykeemistä palmusokeria kivimyllyssä. Kylmäprosessoidun, ravinnetiheän kaakaon ja rikkaan aromaattisen palmusokerin yhdistelmä takaa terveellisen nautintohetken.
Pitkäkestoista, tasaista energiaa ja hurjasti ravintoaineita - hyvää sekä mielelle että ruumiille! 
Syö palmusokeroitua kaakaomassaa eli tätä raakasuklaata sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti sulata massa, mausta lempiherkuillasi ja jäähdytä uudelleen -> näin tuunattu raakasuklaa on valmis! 
Palmusokeroitu kaakaomassa tai siitä sulattamassa itsetehty raakasuklaa sopii erinomaisesti myös smoothieihin, mysliin sekä puuroihin tuomaan herkullisen suklaisaa makua!  Sisältää 72% kaakaota ja 28% kookospalmusokeria. 

Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.

Raaka (eli raw food-laatuinen), luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja GMO-vapaa valinta. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
"Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. 
Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. 
Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä ja se laittaa veren virtaamaan.
Kaakaon eri ainesosat myös suojaavat soluja ja auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, samalla vähentäen oksadatiivista stressiä.
Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 
Tiedäthän myös sen, että kaakaokaan ei korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 
Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. 
Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. 
Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

 • EAN: 6430051821127
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kaakaomassa*
  * = luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 643 kcal
  Proteiinia: 14 g
  Hiilihydraatteja: 10 g
  Rasvaa: 54 g
  Ravintokuitua: 14 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Raakakaakao
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen