Kaakaojauhe, 250 g

Kaakaojauhe, 250 g
7,40 €
( 29,60 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Vahva suklaajuomanautinto

Yksityiskohdat

Dominikaanisessa tasavallassa luomuviljeltyä kaakaojauhetta.

Fermentoidut ja trooppisen auringon alla kuivatut kaakaopavut paahdetaan ja jauhetaan Rapunzelin Euroopan tehtaassa. Näin saadaan tummaa ja hienojakoista kaakaojauhetta, joka hurmaa tuoksullaan ja maullaan. Käytä leivonnassa tai juomissa, mutta kokeileva ja ennakkoluuloton kokki maustaa vaikka meksikolaistyyliin kastikkeen chilillä ja kaakaolla...

Kaakao kasvaa Dominikaanisessa tasavallassa. Rapunzelin yhteistyöprojektin myötä jo yli 6 000 pienviljelijää kuluu osuuskuntaan, joka viljelee kaakaon optimaaliset kasvuolosuhteet kaakaolle järjestäen ja tarvittavasta varjostuksesta huolehtien.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4006040291718,4006040300397
  • Ainesosat: Ainesosat: Luomuviljelty kaakao.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Kaakao
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen