Kaakao-kaneli-inkivääritee, 35 g

20 teepussia
Kaakao-kaneli-inkivääritee, 35 g
20 teepussia
3,90 €
( 111,43 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kaakao-kaneli-inkivääritee on vatsanystävän luottosiemailtava!

Yksityiskohdat

English Tea Shopin Kaakao-kaneli-inkivääritee on makuhermoja helisyttelevä viettelys, joka saa mielesi kohoamaan arjen yläpuolelle - jopa yhdellä kulaksella!

Aromaattinen ja ihana, tasapainoinen teesekoitus on parhaimmillaan kylminä syys- tai talvi-iltoina lämpimän viltin alla nautittuna - seurana vaikkapa hyvä kirja tai seura!

Tämän luomuteen sisältämä, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa vastustuskykyä, helpottaa pahoinvointia, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Teessä tehoaineena temmeltävä, antioksidanttisesti vaikuttava kaneli edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle.

Teessä paistatteleva kaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Kaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista.

Maista ja ihastu itsekin!

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 teepussia
  • EAN: 0680275057239,680275057239
  • Ainesosat: Kaneli* 45%, kaakao* 35%, fenkoli* 15%, inkivääri* 5%. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.
  • Alkuperämaa: Sierra Leone
  • Tuotetyyppi: Yrttitee, Yrttiteet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen