K2-vitamiinisuusuihke, 25 ml

K2-vitamiinisuusuihke, 25 ml

Normaali hinta: 29,99 €

Special Price 20,95 €

( 838,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
K-vitamiinisuihke - sen luustosi ostaisi.

Yksityiskohdat

Hyvin tutkittu on jo puoliksi ratkaistu. Tämä kahdessa englantilaisessa yliopistossa tarkkaan analysoitu K2-vitamiinisuihke on todella toimivaa tavaraa.

K2-vitamiini puhdistaa verisuonien seinämiin juuttuneen kalkin ja kuljettaa sen paikkoihin, joihin se kuuluu.
K2-vitamiinisuihkeen K-vitamiini imeytyy loistavasti limakalvoilta ja siksi se sopiikin myös heille, joilla on ongelmia suolistonsa kanssa.

Päiväannos (3 suihkausta) sisältää 180mcg K2-vitamiinia. Pullosta saat 180 suihkausta. Suihke on raikkaan piparmintun makuinen. 

Käyttö: 3 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. K2-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.

K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina.

Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksella sekä imeytymisreittitutkimuksella Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 96177877
  • Ainesosat:

    Puhdistettu vesi, makeutusaine (ksylitoli), emulgointiaine (akaasiakumi), menakinoni-7 (K2-vitamiini), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), piparminttuöljy, DL-α-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini). 

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: K-vitamiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen