K2-vitamiini, 60 kpl, 21 g

K2-vitamiini, 60 kpl, 21 g
21,95 €
( 1 045,24 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon sokeriton vegaaninen
K2-vitamiini luontaisessa muodossaan!

Yksityiskohdat

Tässäpä hyvinvointisi tueksi mainiot Bertil’s K2-vitamiini -tabletit, jotka sisältävät MK-7 menakinoni muodossa olevaa K2-vitamiinia. Tämä luonnollinen K2-vitamiini on tuotettu bakteerien avulla ja se vastaa täysin elimistömme itse tuottamaa vitamiinia.

Erityisella tavalla suojattu K2VITAL®DELTA -K2-vitamiini on hyvin vakaa, eikä menetä aktiivisuuttaan edes vaativissa olosuhteissa ajan kuluessa. Näin tuotteen hyötysuhde on mahdollisimman hyvä.

Bertil’s K2-vitamiinitabletit valmistetaan Valioravinnon tehtaalla Pietarsaaressa. Bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin laadittuja yhdistelmätuotteita.

Huomioithan, ettei ravintolisä korvaa terveellisiä elämäntapoja. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

  • EAN: 6416227014456
  • Ainesosat: Täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, maissitärkkelys, menakinoni MK-7, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat. Ei sisällä hiivaa, gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: K-vitamiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, sokeriton, vegaaninen