Juomapullo, WMB Sports white touch

0,75 litraa
Juomapullo, WMB Sports white touch
0,75 litraa
25,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Tämä pullo kestää käyttöä ja katseita.

Yksityiskohdat

Muovipulloista hörppimisen sijaan suosittelemme investoimaan ihanaan, kestävään ja turvalliseen Sigg-juomapulloon, jonka kehutaan olevan markkinoiden paras.

Tämän pullon koko on 0,75 litraa.

Sigg-juomapullot ovat:
- vastuullinen valinta: yksi Sigg-pullo korvaa yli tuhat muovipulloa
- kestävä valinta: Sigg-pullon käyttöikä on useita vuosia
- liukenematon koostumus: Sigg-pulloista ei liukene juomaan kemikaaleja (naarmuuntumattomaksi kuumentamalla käsitelty erikoissisäpinta)
- hygieeninen valinta: pullojen sisäpinnoite estää mikrobien kasvua
- tyylikäs valinta: nämä juomapullot kestävät myös katseita!

Parasta hurmaavan ulkoasun lisäksi monien mielestä Sigg-pulloissa on niiden turvallisuus. Monissa testeissä on nimittäin huomattu, että useat kiinalaisvalmisteiset alumiiniset “jäljitelmäpullot” saattavat monien polykarbonaatista (muovin kierrätysnumero 7) valmistettujen pullojen tapaan vuotaa BPA:ta juoman sekaan.

Sigg-pulloissa on naarmuuntumattomaksi kuumentamalla käsitelty erikoispinta, joka tekee sen turvalliseksi vaihtoehdoksi jopa happopitoisille hedelmä- ja marjajuomille, energia- ja hiilihapotetuille juomille.

Siggistä juodessani tiedän juovani sinne laittamaani nestettä – en juomapullosta mahdollisesti vuotavia kemikaaleja!

Lisäksi Sigg-pullojen valmistusprosessissa on huomioitu ekologisuus hyvin pitkälle ja valikoimasta löytyy sopiva design- ja pullokoko niin perheen termospullonkokoisille jäsenille kuin varttuneemmallekin elämäntaapertajalle!

Sveitsiläisvalmisteiset Sigg-pullot ovat saaneet maineensa paitsi kestävyytensä ja tyylinsä, myös hygieniansa ansiosta: Pullojen sisäpinnoite estää mikrobien kasvua.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 0,75 litraa
  • EAN: 7610465823705
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Juomapullot