Juomapullo WMB Sports red touc

0,75 litraa
Juomapullo WMB Sports red touc
0,75 litraa

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Treenaajan varma valinta.

Yksityiskohdat

Muovipulloista hörppimisen sijaan suosittelemme investoimaan ihanaan, kestävään ja turvalliseen Sigg-juomapulloon, jonka kehutaan olevan markkinoiden paras.

Tämän pullon koko on 0,75 litraa.

Sigg-juomapullot ovat:
- vastuullinen valinta: yksi Sigg-pullo korvaa yli tuhat muovipulloa
- kestävä valinta: Sigg-pullon käyttöikä on useita vuosia
- liukenematon koostumus: Sigg-pulloista ei liukene juomaan kemikaaleja (naarmuuntumattomaksi kuumentamalla käsitelty erikoissisäpinta)
- hygieeninen valinta: pullojen sisäpinnoite estää mikrobien kasvua
- tyylikäs valinta: nämä juomapullot kestävät myös katseita!

Parasta hurmaavan ulkoasun lisäksi monien mielestä Sigg-pulloissa on niiden turvallisuus. Monissa testeissä on nimittäin huomattu, että useat kiinalaisvalmisteiset alumiiniset “jäljitelmäpullot” saattavat monien polykarbonaatista (muovin kierrätysnumero 7) valmistettujen pullojen tapaan vuotaa BPA:ta juoman sekaan.

Sigg-pulloissa on naarmuuntumattomaksi kuumentamalla käsitelty erikoispinta, joka tekee sen turvalliseksi vaihtoehdoksi jopa happopitoisille hedelmä- ja marjajuomille, energia- ja hiilihapotetuille juomille.

Siggistä juodessani tiedän juovani sinne laittamaani nestettä – en juomapullosta mahdollisesti vuotavia kemikaaleja!

Lisäksi Sigg-pullojen valmistusprosessissa on huomioitu ekologisuus hyvin pitkälle ja valikoimasta löytyy sopiva design- ja pullokoko niin perheen termospullonkokoisille jäsenille kuin varttuneemmallekin elämäntaapertajalle!

Sveitsiläisvalmisteiset Sigg-pullot ovat saaneet maineensa paitsi kestävyytensä ja tyylinsä, myös hygieniansa ansiosta: Pullojen sisäpinnoite estää mikrobien kasvua.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 0,75 litraa
  • EAN: 7610465843819
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Juomapullot