Juomapullo, Siggnature white

0,6 l
Juomapullo, Siggnature white
0,6 l
29,00 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Pullossa vara parempi!

Yksityiskohdat

Muovipulloista hörppimisen sijaan suosittelemme, että ehdottomasti kannattaa investoida ihanaan, kestävään ja turvalliseen Sigg-juomapulloon, jonka kehutaan olevan markkinoiden paras. Tämän juomapullon koko on 0,6 litraa.

Parasta hurmaavan ulkoasun lisäksi monien mielestä Sigg-pulloissa on niiden turvallisuus. Monissa testeissä on nimittäin huomattu, että useat kiinalaisvalmisteiset alumiiniset “jäljitelmäpullot” saattavat monien polykarbonaatista (muovin kierrätysnumero 7) valmistettujen pullojen tapaan vuotaa BPA:ta juoman sekaan. Sigg-pulloissa on naarmuuntumattomaksi kuumentamalla käsitelty erikoispinta, joka tekee sen turvalliseksi vaihtoehdoksi jopa happopitoisille hedelmä- ja marjajuomille, energia- ja hiilihapotetuille juomille. Siggistä juodessani tiedän juovani sinne laittamaani nestettä – en juomapullosta mahdollisesti vuotavia kemikaaleja!

Lisäksi Sigg-pullojen valmistusprosessissa on huomioitu ekologisuus hyvin pitkälle ja valikoimasta löytyy sopiva design- ja pullokoko niin perheen termospullonkokoisille jäsenille kuin varttuneemmallekin elämäntaapertajalle!

Sveitsiläisvalmisteiset Sigg-pullot ovat saaneet maineensa paitsi kestävyytensä ja tyylinsä, myös hygieniansa ansiosta: Pullojen sisäpinnoite estää mikrobien kasvua.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 0,6 l
  • EAN: 7610465819944,7610465832417
  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Juomapullot