Lasten juomapullo, Dropp Kids

Lasten juomapullo, Dropp Kids
21,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Juo maailma paremmaksi: tästä lasten juomapullosta lahjoitetaan 3 euroa Itämeren suojeluun.

Yksityiskohdat

Tämä uusi DROPP x SIGG juomapullo on varta vasten suunniteltu lapsille. Kyseessä on turvallinen, kemikaalivapaa ja kätevä pullo joka on tarpeeksi kevyt, jotta lapset voivat itse juoda pullosta.

Käytännöllisen 0,3L kokoisen lasten SIGG x DROPP juomapullon on suunnitellut kuvittaja Nadja Sarell ja pullossa seikkailee ihastuttava Itämerennorppa. Jokaisesta pullosta tehdään 3,00 euron lahjoitus Itämeren suojeluun.

DROPPin juomapullo kulkee kaikkialle minne sinäkin. Lahjoitamme jokaisesta myydystä lastenpullosta 3,00 € Itämeren suojeluun, Baltic Sea Action Group:ille ja Helsingin yliopiston merentutkimukseen. Uuden pullon ilmeen päättivät seuraajamme - ratkaisimme lastenpullon ihanan ilmeen avoimella äänestyksellä. Itämerennorppa oli ylivoimainen yleisömme suosikki!

Pullo on valmistettu 100% kierrätettävästä alumiinista ja sen on arvioitu korvaavan jopa 2000 kertakäyttöistä pulloa elinaikanaan. Pullo on kemikaalivapaa, eikä se siis sisällä esim. estrogeenia tai BPA:ta. Pullossa on juomanokka, jonka ansiosta lasten on helppo juoda siitä itse ja lisäksi korkkia suojaa kupu, joka estää roskan ja lian pääsyn korkkiin.

DROPPin ensimmäinen juomapullo tuli myyntiin keväällä 2015 ja tähän mennessä olemme myyneet pulloja jo 2500 kappaletta. Lahjoitusta on siis kertynyt jo 12 500 euron verran! DROPP-juomapullo on toteutettu yhteistyössä perinteikkään sveitsiläisen SIGG:in kanssa, joka takaa korkean laadun.

Lisätiedot

  • EAN: 7610465870839,7610465878323
  • Alkuperämaa: Sveitsi