Joulukahvi, 200 g

Joulukahvi, 200 g
7,75 €
( 38,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mausteinen kahvinautinto
Gran Palomarin mausteinen joulukahvi siivittää jouluntunnelmaan. Alan litkiä tätä harmonisen mausteista kahvia jo joulukuun alussa!
T: Mari

Yksityiskohdat

Laadukasta reilun kaupan luomukahvia ryyditettynä luomulaatuisin joulumaustein; kanelilla ja kardemmummalla. Tuloksena on verraton ja hyväntuoksuinen kahvi, joka elähdyttää joulun viettoanne. Tuote, joka on hyvä olla käsillä joulun aikaan ja yksi parhaista joululahjoista lähimmillenne.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430021040251
  • Alkuperämaa: Peru
  • Tuotetyyppi: Maustekahvit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen