Jojoba & ruusuöljy, 100 ml

Jojoba & ruusuöljy, 100 ml
26,90 €
( 269,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu luonnonkosmetiikka vegaaninen
Ihana yleellinen, ruusuntuoksuinen vartaloöljy!

Yksityiskohdat

Täyteläinen vartaloöljy, jonka herkkä ruusuinen tuoksu rauhoittaa mieltä. Öljy tasoittaa ja kosteuttaa ihoa, tehden siitä pehmeän ja terveyttä hehkuvan. Viettelevä ihoöljy on pakattu kauniiseen lasipulloon. Tässä hienostuneen hurmaavassa Jojoba-ruusuöljyssä ruusuöljyn osuus on 0,1%, joka saadaan aikaan noin kolmestasadasta grammasta aitoja ruusunkukkia.

Eliah Sahil luonnonkosmetiikassa yhdistyvät korkealaatuiset luonnon raaka-aineet ja hoitavat kasviainesosat. Hoida ja hemmottele hiuksesi ja ihosi parhaimmilla ja arvokkaimmilla luonnon antimilla.

Eliah Sahil -tuotteet ovat huolella ja asiantuntemuksella valmistettuja, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Löydät tuotteista korkealaatuisia yrttejä, kukkia, kasveja ja jauhemuotoisia luonnon mineraaleja, muttet lainkaan vettä, säilöntäaineita, tensidejä, alkoholia tai lisättyjä tuoksuja. Lisätietoja www.eliah-sahil.com.

Lisätiedot

  • EAN: 9120001465170,9120096510229
  • Ainesosat: Ainesosat / INCI: Buxus chinesis (jojoba* seed oil), rosa damascena oil*, fragrance, citral**, citronellol**, eugenol*, geraniol**, lilanool**. * Luomu, ** Eteerinen öljy
  • Alkuperämaa: Itävalta
  • Tuotetyyppi: Jojobaöljy, Kasvoöljy
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu, luonnonkosmetiikka, vegaaninen