Jojoba puhdistusöljy, 150 ml

Jojoba puhdistusöljy, 150 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Luonnollinen puhdistusöljy, joka puhdistaa ihon samalla kosteuttaen!

Yksityiskohdat

Tasapainottava puhdistusöljy, joka ehkäisee erinomaisesti pintakuivuutta ja poistaa hyvin huokosissa olevan ylimääräisen talin ja ihon pinnan epäpuhtaudet. Erityisen öljyisen ja epäpuhtaan ihon voi ns. kaksoispuhdistaa käyttäen ensin Jojoba puhdistusöljyä ja viimeistellä puhdistus Hamamelis puhdistusemulsiolla. Emulgoidaan veden kanssa muutaman minuutin ajan ja poistetaan kasvosienillä tai pumpulilla. Voi nipistellä ensimmäisten käyttökertojen aikana ihon herkimmillä alueilla. Ei herkän ihon puhdistukseen. Ei silmämeikin poistoon.

Provida tarjoaa luomulaatuisia, puhtaita ja hellävaraisia kauneudenhoitotuotteita, jotka tukevat ihon toimintoja ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Tuotteissa hyödynnetään terapeuttisia Bach-kukkatippoja. Raaka-aineina on käytetty mm. puhtaita kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja, kasviuutteita ja aloe veraa. Tuotteissa eteeristen öljyjen pitoisuudet ovat tarkoituksellisen miedot. Tällöin tuotteet sopivat useimmiten myös herkkäihoisille. Tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita ja tuoksuaineita. Valmistuksessa ei myöskään käytetä silikonia tai mineraaliöljyä. Raaka-aineet ovat mahdollisimmat pitkälle Demeter-sertifiotua luomulaatua.

Lisätiedot

 • EAN: 4260009210237
 • Ainesosat:

  INGREDIENTS / INCI: Glycerin, Sulfated castor oil, Jojoba oil, Soybean oil, Safflower oil, Malva sylvestris, Tocopherol acetate (Vitamin E), Pelargonium graveolens, Natural essencial oils**; Citrus limonum**.

  * = Organic
  ** = Natural essential oils

  Sertifikaatit: Cruelty free by PETA, ICADA, NCCO.

 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Puhdistusöljy
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen