Joint complex

60 kapselia
Joint complex
60 kapselia
24,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Jos nivelesi saisivat valita.

Yksityiskohdat

Korkealaatuisen NORDIQ Nutrition -sarjan Joint Complex sisältää luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasveja, kuten boswelliaa ja kurkumaa sekä mm. kasviperäistä glukosamiinia, MSM:aa ja kversetiinia, jotka tukevat synergisesti nivelten ja rustojen hyvinvointia, auttavat vähentämään tulehdusta ja edesauttavat kollageenin muodostusta.

Tämän tuotteen sisältämä, antioksidanttirikas ruusunmarja vaikuttaa myönteisesti nivelten liikkuvuuteen ja runsaasti C-vitamiinia sisältävänä se pitää vastustuskyvyn kondiksessa. Ruusunmarjalla on tutkittu myös olevan suotuisia vaikutuksia hengitysteiden terveyteen sekä ruuansulatuksen edistymiseen.

Ylivertaisen NORDIQ Botanical Complex -yhdistelmän kasvit on valittu huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, ja niillä on myös hormeettisia, elinvoimaa lisääviä vaikutuksia.

Annostus:
Nauti 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että parhainkaan ravintolisä (ei edes tämä tuote) ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6430065092025
 • Ainesosat: Ainesosat:
  1 kapseli sisältää:
  Glukosamiini (hydrokloridi) 170 mg
  NORDIQ-kasvijauhesekoitus 170 mg
  Sisältää:
  Luomu hibiskuksenkukka-vihreäteesekoitus 50 mg
  Luomu ruusunmarja* 20 mg
  Luomu kurkumajuuri* 20 mg
  Luomu inkiväärinjuuri* 20 mg
  Luomu boswellia 20 mg
  Luomu persiljanlehti* 20 mg
  Luomu lehtikaali* 20 mg
  * = pakastekuivattu
  Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg
  MSM (metyylisulfonyylimetaani) 50 mg
  Kversetiini (Dimorphandra mollis) 50 mg
  C-vitamiini (magnesiumaskorbaatti) 43 mg 53
  L-Proliini 50 mg
  Bromelaiini 25 mg
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen