Jodi-tipat, 15 ml

Jodi-tipat, 15 ml

Normaali hinta: 29,95 €

Special Price 24,95 €

( 1 663,33 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Jodia kätevässä muodossa!

Yksityiskohdat

Biomed Terapeuttiset Joditipat on allergiatestattu ja hyvin imeytyvä ravintolisä täydentämään jodin saantia. 
Jodi tukee kilpirauhasen normaalia toimintaa. Jatkuva väsymys ja saamattomuus, alakulo, viluinen olo ja kylmät väreet sekä hiusten lähtö voivat olla oireita kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Jodin puutetta esiintyy suurella osalla suomalaisia. 
Jodi myös edistää kognitiivista toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. Se on myös hyväksi iholle.
Annostus: 
1 tippa päivässä (pullosta riittää noin 544 päivän käyttöön). Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 
Brändi: Biomed
Pakettikoko: 15 ml 
Yksikköhinta: 1996,67 € / l 
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 
Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6417152000132
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, jodi (kaliumjodidi), säiläntöaineet (sitruunahappo, kaliumsorbaatti).

    Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 tippa) Jodia (mikrog), 150 (100 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Jodi
  • Ominaisuudet: laktoositon