Jalkojen kuorintasaippua, 110 g

Jalkojen kuorintasaippua, 110 g
9,95 €
( 90,45 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Sileät jalkapohjat ja kantapäät luonnollisella kuorintasaippualla.
“Kuorinta tällä kerran viikossa ja jalkasi ovat valmiit kesään! Hohkakivi kuorii kevyesti ja öljyt kosteuttavat jalkasi sandaalikelpoisiksi.” - Emmi

Yksityiskohdat

Erittäin tehokas ja pitkäkeskoinen jalkakuorintasaippua päivittäiseen käyttöön. Poistaa lian ja kuolleita ihosoluja jalkapohjien iholta. Täydellinen kesään – maahohkakivi ja mantelinkuorijauhe poistavat jopa ruohon jäljet avojaloin kävelemisen jälkeen. Helppo käyttää: hiero vain kosteisiin jalkoihin ja huuhdo.

Nurme Purest Beauty on virolainen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet ovat 100% käsintehtyjä ja ne valmistetaan Virossa. Nurmen tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntä-, väri tai tuoksuaineita.

Käsintehdyt saippuat on valmistettu kylmäpuristustekniikalla. Pääraaka-aineet ovat oliiviöljy, kookosöljy ja palmuöljy. Tuotteissa käytetään myös monia muita kasvisöljyjä, yrttiuutteita ja kasvinosia.

Lisätiedot

  • EAN: 4742763002360
  • Ainesosat: INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos nucifera (Coconut) Öljy, Aqua, hohkakivi, Prunus Amygdalus dulcis (Almond) Shell Powder.
  • Alkuperämaa: Viro
  • Tuotetyyppi: Kuorinta, Palasaippuat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka