Jalkageeli, Venadoron, 200 ml

Jalkageeli, Venadoron, 200 ml

Normaali hinta: 34,90 €

Special Price 25,90 €

( 129,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Väsyneiden ja turvonneiden raajojen virkistäjä

"Venadoron viilentää ja helpottaa välittömästi helteessä turvonneita ja väsyneitä jalkoja. Käytin tätä säännöllisesti kesällä raskausaikana, ja nykyään aina tarvittaessa kun jalat turpoavat ja ovat väsyneet esim. seisomisesta, helteestä tms. syystä."

- Mari“Venadoron on loistava apu turvonneille jaloille! Mulla kertyy helposti nestettä / kuonaa jalkoihin ja tämä auttaa siihen todella hyvin ettei sitä kerry!””

- Ciia

Yksityiskohdat

Painavat jalat, suonikohjut, katkeilleet pintaverisuonet ovat sekä miesten että naisten ongelma. Venadoron-geeli on luonnollinen apu väsyneille ja turvonneille raajoille.

Sen aktiiviset ainesosat ovat Annikki- ja hamamelisuute, sitruunan mehu sekä kupari. Kuparipitoisuus on lopputuotteessa 0,5%, mikä riittää vilkastuttamaan verenkierron. Sitruuna ja hamamelis ovat supistavia, arnikki ylläpitää sidekudoksen kimmoisuutta. Kun kuumuus tai paikallaan olo estävät veren kiertämistä takaisin kohti sydäntä, on veritulppa vaarana. Veri on saatava virtaamaan takaisin sydäntä kohden. Siihen paras apu on liikunnan lisäksi kevyt ja luonnollinen Venadoron.

Vegaaninen.

Suonikohjut ja nk. levottomat jalat ovat seurausta siitä, kun verisuonten aiemmin joustavat seinämät antavat periksi ja syntyy suonikohjuja, pullistumia säärissä. Häiriintynyt verenkierto aiheuttaa ahtautta, joka tuntuu kipuna, kramppeina tai värinänä raajoissa. Tähän Venadoron toimii ennaltaehkäisevänä apuna tai kipua helpottavana hoitona.

Kenelle Venadoron sopii?

Kaikille, ihon hyvään perushoitoon. Ennalta sen avulla voi yrittää ehkäistä turpoamista tai kouristuksia raajoissa. Säännöllisesti sitä voi käyttää mm lentomatkoilla, urheillessa, raskauden aikana tai kuumuudessa, myös silloin kuin korkea ikä tuntuu vaivoina raajoissa.

Milloin Venadoronia käytetään?

- Heti aamulla, jotta jalat pysyvät keveinä kauan.

- Pitkin päivää jos seisot tai istut pitkään yhtäjaksoisesti.

- Illalla virkistämään ja vähentämään kuumotusta.

- Raskauden aikana ennalta ehkäisemään jalkojen turvotusta.

Weleda - kokonaisvaltaista vartalon ihon hoitoa. Kehon ihonhoito on tärkeää niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin vuoksi. Kehon pinta, iho, on suurin elimemme, ja se joutuu jatkuvan rasituksen ja kulutuksen kohteeksi.

Vaikka vaatteet suojaavat osaa ihosta, ei vaatteiden alla olevaa ihonpintaa kannata unohtaa. Se, mitä sivelemme ihollemme imeytyy pintaa syvemmälle suoraan verenkiertoomme. Weledan vartalon ihonhoidon tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja hyvää tekeviä, ihon omia toimintoja tukevia tuotteita.

Weledan silkkimäiset öljyt, pehmeän raikkaat emulsiot ja voiteet sekä miedosti pesevät suihkuaineet ja saippuat sekä vahvistavat että suojaavat ihoa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638094344,4001638501064,8711776001390
  • Ainesosat: Arnikki-, oratuomi-, iiris-, takiaisenjuuri- sitruuna- ja hamamalisuutteet, kuparisulfaatti, glyseroli, ksantaani (luonnollinen sakeuttaja), viinikivi, natriumsilikaatti (luonnollinen sideaine), alkoholi, vesi ja aidot eteeriset öljyt.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Jalkavoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen