Iocidin Plus

30 kapselia
Iocidin Plus
30 kapselia
21,95 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Vahvista vitaalisuuttasi, häädä hiiva hiivattiin!

"Todella tehokas luonnon antibiootti! Sopii käytettäväksi suoliston hyvinvoinnin tueksi, hiivan häätöön, virtsatietulehduksiin ja flunssakaudella immuniteetin vahvistamiseksi. Toimii sekä ennaltaehkäisevästi että akuutteihin vaivoihin, jolloin tuotetta kannattaa käyttää kuuriluontoisesti suuremmalla annostuksella heti ensimmäisten oireiden ilmaannuttua. Jokaisen kotiapteekin must have -tuote!" - Johanna

Yksityiskohdat

Monipuolinen tuote terveytesi tueksi, testaa ja totea teho!

Oliivinlehtiuutteen mikro-organismeja estävä vaikutus johtuu sen sisältämistä kasvifenoleista – oleuropeiinista, joka voi muuttua entsymaattisesti kalsium-eleonaatiksi ihmisen elimistössä. Oleuropeiinilla on antioksidatiivisia ominaisuuksia.

Greippiöljy: Greippiöljyuute on laajakirjoinen luonnonaine. Greippiöljy sisältää bioflavonoideja ja glyskosideja. Greippiöljyn vaikutus hyvinvointiin on tunnettu jo yli 20 vuotta.

Oreganoöljy: Oreganokasvin öljyistä noin 70 % on fenolisia yhdisteitä. Oreganoöljyä käytetään elintarviketeollisuudessa estämään ruokaa pilaavien bakteerien ja hiivojen kasvua. Oreganon on tutkittu edistävän henkistä suorituskykyä, sydämen terveyttä, vahvistavan maksaa ja parantavan vastustuskykyä sekä ruuansulatusta.

Tämän tuotteen sisältämä, terhakoittavista terveysvaikutuksistaan kuuluisaksi tullut, antioksidanttirikas oliivinlehtiuute auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa ja verenpainetta. Oliivinlehtiuutteella on myös suotuisia vaikutuksia suoliston toimintaan sekä ylähengitysteiden terveyteen. Oliviilehtiuute auttaa myös kehoa taistelemaan ulkoisia taudinaiheuttajia vastaan.

Annostus: Ravintolisä aikuisille, nautitaan 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Sisältää tehokkaassa muodossa oliivinlehtiuutetta - terveytesi tueksi.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
  • EAN: 6417152041135
  • Ainesosat: Ainesosat: Oliivinlehden kuivauute 37 %, oligosakkaridit 29 %, hydroksipropyylimetyyliselluloosa 16 %, greippiöljy 12 %, oreganoöljy 2,4 %, vesi 1,5 %, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen)). Vaikuttavat aineet: Oliivinlehti, 600 mg, Greippiöljy, 50 mg, Oreganoöljy, 10 mg
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Greippiöljy, Oreganoöljy
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen