Triphala, 60 g

60 kpl
Triphala, 60 g
60 kpl
9,95 €
( 165,83 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Ayurvedinen yhdistelmä elinvoimaa buustaamaan!

Yksityiskohdat

Triphala on ikivanha ayurvedassa käytetty hedelmäkimara hyvinvointia ja kauneutta buustaamaan.

Se koostuu komesta hedelmästä:  Amla/Intian karviainen (Emblica officinalis), Bibhitaki/ketapani (Terminalia bellirica), Haritaki/Rohtoketapani (Terminalia chebula).

Yhdessä nämä toimivat tukien kuonanpoistoa elimistössä ja näin ollen se myös tehostaa ihon puhdistumista ja kuulauden palautumista iholle.

Käyttö: 2 kapselia päivittäin. Älä ylitä suositeltua annostusta. Säilytä tuote suojassa valolta ja lämmöltä sekä lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote ei sovi raskaana oleville, eikä imetyksen aikana. Mikäli kärsit aknesta, ihottumista tai rosaceasta, suosittelemme, että käännyt myös koulutetun ravintoterapeutin tai funktionaalisen lääkärin puoleen, saadaksesi pidempiaikaisen avunvaivoihin.

Fushi tarkoittaa ikuista elämää. Kauneutta tukevista ravintolisistä ja ihoöljyiostä koostuva sarja pohjautuu ayurvedisiin, perinteisiin resepteihin. Fushi-sarjan tuotteiden tarkoituksena on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ruokkia kauneutta pintaa syvemmältä.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kpl
  • EAN: 5060112865671
  • Ainesosat: Amla/Intian karviainen (Emblica officinalis), Bibhitaki/ketapani (Terminalia bellirica), Haritaki/Rohtoketapani (Terminalia chebula) 520mg/kapseli. Kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa (vegaani)
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Yrtit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen