Intiaanisokerikeksi, 200 g

Intiaanisokerikeksi, 200 g
4,95 €
( 24,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Makea jaksamisleipä maistuu muksuillekkin!

Yksityiskohdat

Sopivan makea jaksamisleipä antaa tarmoa taipaleellesi tasaisesti. Erinomainen eväs matkoille. Vie tehokkaasti nälän tunteen. Maista ja ylläty!

Patentoitu YASO® on geenimanipuloimatonta, täysin luonnollisesti idätettyä soijaa, josta ei ole poistettu pavun luonnollisia ainesosia. Luonnollisen idätysprosessin aikana soijapavussa olevat entsyymivarastot aktivoituvat ja lisäävät sen ravintoarvoa niin, että se kasvaa voimakkaasti terveeksi kasviksi. Merkittävästi lisääntyneet ravintoaineet ovat muun muassa antioksidantit, betakaroteeni, C-vitamiini, E-vitamiini ja ravintokuitu. YASO® on Fitorexin kehittämä tuote, jonka miellyttävä maku poikkeaa tavallisesta soijasta. Jaksamisleipä® sopii erityisesti terveydestään huolehtiville kuluttajille. Se sopii laihduttajille ja diabeetikkojen ruokavalioon.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430031355567
  • Ainesosat: Ainesosat: Yaso® -idätetty soijapapujauho (44,5%), speltjauho (39,5%), Intiaanisokeri-täysruokosokeria ja Ruususuola-kristallisuola (0,5%). Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä.

    Ravintosisältö (100 g): Energiaa 1644,4kJ (392,8kcal), Proteiinia 21,1 g, Hiilihydraatteja 60,6 g (joista sokereita 22,8 g), ravintokuitua 6,5 g, rasvaa 5,5 g (josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,1 g), Natriumia 0,32 g.
  • Alkuperämaa: Unkari
  • Tuotetyyppi: Keksit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen