Instant mushroom coffee, cordyceps & chaga, 25 g

10 annospussia
Instant mushroom coffee, cordyceps & chaga, 25 g
10 annospussia
9,99 €
( 399,60 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Elämys, joka saa kahvikissan kehräämään.

Yksityiskohdat

Huippulaadukas, arabica-kahvipavuista valmistettu pikakahvi tuplauutetulla pakurikäävällä ja Cordycepsillä ryyditettynä- lisää vain kuuma vesi ja muikea makunautintosi on valmis!

Saisikos olla sienikahvia? Tämän tuotteen sisältämä Cordyceps eli kiinanloisikka on terveysvaikutuksistaan kuuluisa sieni, joka vaikuttaa suotuisasti maksan ja munuaisten toimintaan. Adaptogeenisesti toimiva cordyceps auttaa kehoa mukautumaan vaativiinkin olosuhteisiin, nostaa energiatasoja, buustaa kehoa uudistumaan ja vastustuskykyäkin vahvemmaksi.

Chaga ja Cordyceps tasapainottavat kahvin stimuloivia ja happamoittavia vaikutuksia, sekä auttavat jaksamaan pitempään. Korvaa kahvisi FSF Mushroom Coffee:lla ja tunne ero!


10 annospussia/ pakkaus!

Annostus Maksimissan 3 annospussia päivässä, aikuisille.

Tämän tuotteen sisältämä pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 10 annospussia
  • EAN: 4897039310721
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Arabica -pikakahvi, tuplauutettu Chaga (pakurikääpä), tuplauutettu Cordyceps
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pakuri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen