Instant mushroom coffee, Lions mane, 25 g

Instant mushroom coffee, Lions mane, 25 g
9,99 €
( 399,60 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Lisäbuustia aivoille ja suorituskyky kukkeaksi!

Yksityiskohdat

Sieni ja kahvi ne yhteen soppii! Lion´s mane- ja pakuriuutteita sekä ruusujuurta sekoitettuna parhaimman laatuiseen luomuarabica-pikakahviin. Lopputulos hivelee makuhermoja ja saa suorituskykysi puhkeamaan kukkaan!

Jos siis tahdot päivittää itsesi paremmaksi versioksi vaikka ennen tärkeää palaveria, siemaile tätä kahvia! Tässä mainiolta maistuvassa sienikahvissa kahvin aivoja aktivoivat ominaisuudet yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla lion´s mane -sienen ja ruusujuuren selkeyttäviin ja tasapainottaviin vaikutuksiin.

Kahvin sisältämä Lion´s mane (Hericium erinaceus) on hyväksi hermostolle ja siksi se onkin noussut suureen suosioon skarppiutta arvostavien keskuudessa.

Kahvissa komeilee ainesosana myös pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea), joka tunnetusti tukee hermostoa ja kognisiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin. Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.

Tämän voimakahvin sisältämä pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Kahvi on ehkä maailman tunnetuin antioksidanttirikas superfood, mutta tässä versiossa sen hyvää tekevät ominaisuudet nousevat ihan uudelle tasolle. Four Sigma Foods:in Mushroom coffee, Lions mane on syyllisyysvapaa kulauteltava - ja äärimmäisen helppo ja herkullinen tapa nauttia lääkinnällisten sienten hyödyistä vaikkapa keskellä kiireistä työrupeamaa.

Miksi siemailisin juuri tätä sienikahvia?
- puolet vähemmän kofeiinia kuin peruskavissa, mutta tuplamäärä terveysvaikutuksia - tinkimättä laadukkaan kahvin herkullisesta mausta!
- vähemmän addiktoivaa kuin peruskahvi
- ei aiheuta vatsavaivoja
- lisää tuottavuutta ja turbobuustia aivoillesi!

Annostus: 1-3 pussillista päivässä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Lisätiedot

  • EAN: 4897039310776
  • Ainesosat:

    Ainesosat: Luomu Arabica pikakahvi, luomu lion’s mane, luomu pakurikääpä, luomu ruusujuuri    Ingredienser per dagsdos: Arabica instant kaffe, dubbelextraherat lion´s mane 500mg (Hericium erinaceus, 30% polysackarider), dubbelextraherat chaga 500mg (inonotus obliquus, 30% polysackarider, 2% triterpener), rhodiola. 

    Kosttillskott (10 doser/förp, 2,5 g/dos)

  • Alkuperämaa: Kiina
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen