Inkivääritabletti, Ginger Rescue Original

24 tablettia
Inkivääritabletti, Ginger Rescue Original
24 tablettia
8,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Tässäkö maailman helpoin tapa nauttia inkiväärin hyödyistä?!

Yksityiskohdat

Tässäpä terhakoittavan terveellistä inkivääriä huisin helposti nautittavassa, herkullisessa muodossa! Mahtavan maukkaat purutabletit, 24 kpl/ pakkaus!

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa matka- ja aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tämä tuote on hyvältä maistuva ravintolisä, jossa suositeltava annostus on 2 tablettia päivässä, aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsosille.

Inkivääripitoisuus: 440 mg/g

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän ystävällisesti tuotteen pois perheen pienimpien ulottuvilta.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 24 tablettia
 • EAN: 734027979017
 • Ainesosat: Ainesosat/ingredienser:
  Ruokosokeri/rörsocker, pakastekuivattu inkiväärijauhe/frystorkadingefärapulver (3 %), maltodekstriini/maltodextrin, spray-kuivattu inkiväärijauhe/spray-torkadingefärapulver (0,75 %), paakkuuntumisenestoaine/klumpförebyggande medel (rasvahappojenkalsiumsuolat/kalciumsalter av fettsyror)

  Valmistusmaa/ursprungsland: Kanada

  Inkivääripitoisuus/ingefärahalt: 440mg/g

  Ravintosisältö/näringsvärde:
  Annoskoko/portion: 2 pastillia/pastiller (1,3 g)
  Määrä/mängd annos/portion 1,3 g 100g
  Energia/energi 21,7 kJ 1670 kJ
  Proteiini/protein 0 g 0,3 g
  Rasva /fett 0 g 0,6 g
  , josta tyydyttyneet/ varav mättade 0 g 0,5 g
  Hiilihydraatit/ kolhydrater 1,3 g 98 g
  , joista sokereita/varav sockerarter 1,2 g 93 g
  Natrium 0 g 4,2 mg
  Suola/salt 0 g 0,01 g

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Inkivääri
 • Ominaisuudet: vegaaninen