Inkiväärikapselit

90 kasviperäistä kapselia,
Inkiväärikapselit
90 kasviperäistä kapselia,

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Anna inkiväärin iskeä!

Yksityiskohdat

Inkivääri tukee terveyttäsi varsin monipuolesti. Tässäpä siis tuota taattua tehoainetta varsin helppokäyttöisessä muodossa, 90 kasviskapselia/ purkki.

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

WellAware-sarjan korkealaatuinen inkivääri sisältää rutkasti ravintoaineita. Tässäkasviskapseleihin pakatussa inkiväärissä on mm. rautaa, seleeniä, kalsiumia ja mangaania. Rauta on paitsi elintärkeä kivennäisaine, niin se myös pitää virkeänä ja auttaa immuunijärjestelmää toimimaan normaalisti. Mangaani on tärkeä kivennäisaine, joka osallistuu solujen suojaamiseen vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.

Nämä inkiväärikapselit ovat pieniä ja helppoja nauttia. Tässäpä siis terveytesi tueksi varsin vaivaton tapa saada tärkeitä aineita päivittäin.

Suositeltu vuorokausiannos: 3 kapselia aamulla ja illalla = 6 kapselia/päivä. Ethän ylitä suositeltua annostusta, kiitos.

Tiedäthän sen, ettei tämäkään tuote likipitäenkään korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 90 kasviperäistä kapselia,
 • EAN: 7340041117927
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Inkivääri (Zingiber officinale) 250 mg.

  Ravintosisältö:
  Mangaani 0,78 mg
  Rauta 1,8 mg
  Seleeni 0,007 mg
  Magnesium 3,15 mg
 • Alkuperämaa: Intia
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen