Inkiväärijauhe, 400 g

Inkiväärijauhe, 400 g
12,95 €
( 32,38 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu superfood vegaaninen

Iloinen inkivääri on terveyttä tulvillaan!

"Foodin inkiväärijauhe on suosikkini! Ruoanlaitossa lämmittävä inkivääri on yksi käytetyimmistä kodin mausteista ja tämä kaunis purkki saakin jäädä esille keittiöön! Inkivääri sopii myös ihanasti tyrnin, porkkanan ja appelsiinin kanssa raikkaaseen sekä mausteiseen smoothieen."
 
- Erika Rautiainen, kilpa-aerobiccaaja, Ruohonjuuren asiakas  

Yksityiskohdat

Tässäpä säkillinen iskevää inkivääriä hevijuusereille, joka sopii monipuolisten ominaisuuksiensa ansioksi vakiovarusteeksi sekä keittiöön että rohtokaappiin. 

Foodin-sarjan korkealaatuinen inkiväärijauhe on luomuviljeltyä ja peräisin Sri Lankasta.

Tämä luomuvinkiväärijauhe on puhdas, turvallinen ja aromikas ratkaisu käytettäväksi ruuanlaittoon, leivontaan ja itsehoitoon. Inkivääri tekee hyvää nivelillesi, avittaa lentsun kourissa taistelevaa ja pahoinvoinnista kärsivää. 

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia,  auttaa pahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta. 

Inkivääri on erittäin fenoli-, ja antioksidanttipitoinen juurikasvi, joka ruoansulatusnesteitä ja sapen eritystä edistämällä parantaa ruoansulatusta. Inkivääri soveltuu oivasti myös flunssan ja limakalvojen tukkoisuuden hoitoon. 

Herkullinen ja lämmittävä, hieman tulinen inkivääri sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan. Kokeile sitä esimerkiksi raakasuklaassa tai smoothiessa. Inkiväärillä maustat ja raikastat niin suolaiset, itämaiset ruoat kuin makeisetkin. 

Luomulaatuinen, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa valinta - Sinun ja ympäristön parhaaksi. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. 

Lisätiedot

  • EAN: 6430055218442
  • Ainesosat: 100% kuivattu luomuinkivääri
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Inkivääri
  • Diet: gluteeniton, sokeriton, vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, superfood, vegaaninen