Hunajaherkku, inkivääri ("Inkiväärihunaja"), 250 g

Hunajaherkku, inkivääri ("Inkiväärihunaja"), 250 g
6,95 €
( 27,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta
Terveellistä makeaa!

"Green Bay: Manukahunaja ja Pesosen Mehiläistarhat: Inkiväärihunaja: Loistavia taudin taittajia kumpainenkin! Hunajan kanssa toki kantsii muistaa, ettei liian kuumaan laita. Inkivääriä ei kannata ottaa jos on kuumetta, mutta ilman kuumetta kärsivälle Inkiväärihunaja on mainio troppi. Inkivääristä vielä: tuoreen inkiväärin (tai miksei kandeeratunkin) pureskeleminen toimii kurkkupastillin tapaan!".

- Riikka

Yksityiskohdat

Inkiväärillä maustettua kotimaista herkkuhunajaa. Terveellistä ja hyvää vaikkapa puuroon, jogurttiin, juustojen kera tai leivälle; lihan marinointiin, wok-vihanneksilla. Myös teehen ja kuumiin juomiin.

Hunaja on luonnon oma makeutusaine, täydellinen luonnontuote, joka pitää Sinusta huolta. Se on maukas ja monipuolinen elämänkumppani sekä tutkitusti yksi ekotehokkaimmista elintarvikkeista.

Pesosen mehiläistarhojen Esa kertoo: Mehiläisten parissa on kulunut 29 vuotta. Ammattimaisesti olemme hoitaneet mehiläisiä 13 vuotta. Tarhamme sijaitsevat Sastamalan ja Hämeenkyrön alueilla, missä maasto on peltojen, metsien ja pienten vesistöjen kirjomaa. Kukkavalikoima mehiläisillämme on hyvin monipuolinen.

Pesosen hunaja on pehmeää ja hienokiteistä hunajaa, monipuolisilta kukkalaitumilta Mouhijärven ja Hämeenkyrön maisemista. Hunajan pääsatokasvina on yleisesti metsävadelma. Seudun monipuolinen kasvusto antaa vaihtelua hunajan aromiin ja väriin.

Lisätiedot

  • EAN: 6416287110174,643004622 1369,6430046221369
  • Ainesosat: Ainesosat: Hunaja, inkivääri.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hunajat, Inkivääri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta