Inkiväärihunaja, 250 g

Inkiväärihunaja, 250 g
6,45 €
( 25,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta
Terveellistä makeaa!

"Green Bay: Manukahunaja ja Pesosen Mehiläistarhat: Inkiväärihunaja: Loistavia taudin taittajia kumpainenkin! Hunajan kanssa toki kantsii muistaa, ettei liian kuumaan laita. Inkivääriä ei kannata ottaa jos on kuumetta, mutta ilman kuumetta kärsivälle Inkiväärihunaja on mainio troppi. Inkivääristä vielä: tuoreen inkiväärin (tai miksei kandeeratunkin) pureskeleminen toimii kurkkupastillin tapaan!".

- Riikka

Yksityiskohdat

Inkiväärillä maustettua kotimaista herkkuhunajaa. Terveellistä ja hyvää vaikkapa puuroon, jogurttiin, juustojen kera tai leivälle; lihan marinointiin, wok-vihanneksilla. Myös teehen ja kuumiin juomiin.

Hunaja on luonnon oma makeutusaine, täydellinen luonnontuote, joka pitää Sinusta huolta. Se on maukas ja monipuolinen elämänkumppani sekä tutkitusti yksi ekotehokkaimmista elintarvikkeista.

Pesosen mehiläistarhojen Esa kertoo: "Mehiläisten parissa on kulunut 29 vuotta. Ammattimaisesti olemme hoitaneet mehiläisiä 13 vuotta. Tarhamme sijaitsevat Sastamalan ja Hämeenkyrön alueilla, missä maasto on peltojen, metsien ja pienten vesistöjen kirjomaa. Kukkavalikoima mehiläisillämme on hyvin monipuolinen."

Pesosen hunaja on pehmeää ja hienokiteistä hunajaa, monipuolisilta kukkalaitumilta Mouhijärven ja Hämeenkyrön maisemista. Hunajan pääsatokasvina on yleisesti metsävadelma. Seudun monipuolinen kasvusto antaa vaihtelua hunajan aromiin ja väriin.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6416287110174,643004622 1369,6430046221369
  • Ainesosat: Ainesosat: Hunaja, inkivääri.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hunajat, Inkivääri