Inkivääri, jauhettu, 200 g

Inkivääri, jauhettu, 200 g
8,50 €
( 42,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Hyväksi nivelille, ryydittäjäksi kokkaukseen ja leivontaan.

Yksityiskohdat

Tässäpä luomulaatuista ja terveysvaikutuksiltaankin kuuluisaa inkiväärijauhetta riittoisassa säästöpakkauksessa laatutietoisen kotikokinkin iloksi. Riittoisa valinta, joka tuo luomuista makua elämääsi!

Tämä luomuvinkiväärijauhe on puhdas, turvallinen ja aromikas ratkaisu käytettäväksi ruuanlaittoon, leivontaan ja itsehoitoon. Inkivääri tekee hyvää nivelillesi, avittaa lentsun kourissa taistelevaa ja pahoinvoinnista kärsivää.

Terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430033172216,6430033175262
  • Ainesosat: Ainesosat: inkivääri*
    * = luomulaatuinen
  • Alkuperämaa: Guatemala
  • Tuotetyyppi: Inkivääri, Mausteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen