Indonesia, kahvipapu, parisienne roast, 250 g

Indonesia, kahvipapu, parisienne roast, 250 g
11,49 €
( 45,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Parisiennellä pirteäksi

Yksityiskohdat

"Sumatran saarelta n. 1400 metrin korkeudessa viljelty hapokkaan hedelmällinen espresso. Tämä maanläheinen ja täyteläinen kahvi vie kielesi mennessään. Parisienne-paahto sopii erinomaisesti esimerkiksi Cafe au laitin valmistukseen.

Vuonna 2014 perustettu Papu on Jyväskyläläinen pienpaahtimo, jonka missio on tarjota mitä parhainta kahvia, kestävin periaattein. Papun kahvit ovat tuoreita, ne paahdetaan tilauksesta. Laadukas käsityö ja huolellinen paahtoasteen valinta takaavat vahvat aromit. Papun käyttämä kahvi on kotoisin sille ominaisesta ympäristöstä. Se kasvaa korkealla, poimitaan käsityönä, kypsänä ja viljellään ilman ilman kemiallisia lannoitus- ja torjunta-aineita. Kahvit ovat kotoisin sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviltä pientiloilta ja viljelijöiden omilta yhteisöiltä. Jäljitettävyys on helppoa ja koko ketju on läpinäkyvä.

Tutkitusti kahvin antioksidantit lievittävät oksidatiivista stressiä ja sen kofeiini kohentaa mielentilaa ja lisää suorituskykyä.

Kahvilla saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. "

Lisätiedot

  • EAN: 6430055460032
  • Ainesosat: 100% luomulaatuinen arabica-kahvipapu

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Indonesia
  • Tuotetyyppi: Papukahvi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen