Immune complex -ravintolisä

60 kapselia
Immune complex -ravintolisä
60 kapselia
24,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Hyvä voittaa pahan 6-0.

Yksityiskohdat

NORDIQ Nutrition -sarjan korkealaatuinen Immune Complex on todella toimiva sekoitus tuorepakastekuivattuja kasveja, kuten seljanmarja ja oliivinlehti, jotka tukevat immuunipuolustusta ja sisältävät antimikrobisia fytoravinteita.

Adaptogeenit, kuten maitake ja astragalus tukevat immuniteettia stressaavina aikoina ja hurjienkin haasteiden heilutellessa.

Tämän tuotteen sisältämien mustaseljan ja oliivinlehtien sisältämät flavonoidit ja fenoliset yhdisteet auttavat kehoa toipumaan nopeammin flunssan ja infektioiden aiheuttamista oireista.

Oliivinlehden sisältämillä yhdisteillä on huomattava immuniteettia vahvistava vaikutus, joka suojaa kehoa bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta.

Ylivertaisen NORDIQ Botanical Complex -yhdistelmän kasvit on valittu huolella synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, ja niillä on myös hormeettisia, elinvoimaa lisääviä vaikutuksia.

Suosittelemme lämpimästi tätä tuotetta aktiivisen ja stressaavan elämän tueksi sekä flunssan torjuntaan ja sen aikana toipumisen nopeuttamiseksi.

Annostus ja käyttö:
Nauti 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että parhainkaan ravintolisä (ei edes tämä tuote) ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
 • EAN: 6430065092001
 • Ainesosat: Ainesosat:
  1 kapseli sisältää:
  NORDIQ-kasvijauhesekoitus 510 mg
  Sisältää:
  Oliivinlehti* 150 mg
  Mustaseljanmarjamehu* 50 mg
  Luomu oreganonlehti 50 mg
  Luomu astragalusjuuri* 50 mg
  Luomu valkosipuli* 50 mg
  Mahonianjuuri* 50 mg
  Luomu inkiväärinjuuri* 50 mg
  Luomu maitakesieni* 50 mg
  Luomu hibiskuksenkukka- vihreäteesekoitus 10 mg
  * = pakastekuivattu
  Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen