Villiruusu-ihoöljy (Wild rose oil) , 100 ml

Villiruusu-ihoöljy (Wild rose oil) , 100 ml
29,95 €
( 299,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Ylellinen elvyttäjä - ihoöljyjen aatelia.

Luksustuote, jolla hoidan aikuiseen ikään ehtinyttä ihoani (ja mieltäni). Villituusun tuoksu hyväilee mieltä ja öljy hoitaa ihoa. Oikein hyvä tuote.

- Sinikka, Oulu

Yksityiskohdat

Weledan Villiruusu-ihoöljy (Wild rose oil) on vartalon ihon ylellisesti tuoksuva elvyttäjä.

Villiruusu-ihoöljy on tasapainottava ja rentouttava. Se on riittoisa: muutama tippa riittää kosteuttamaan ihon laajalti.

Villiruusun siemenöljy on peräisin Chilessä luonnosta villinä kasvavista, valvotusti kerätyistä Rosa Mosquetan marjoista. Kosteuttava jojobaöljy ja mieto manteliöljy virkistävät ihon omia luonnollisia toimintoja. Ruusun puuterinen tuoksu tyynnyttää mielen.

Vegaaninen.

Käyttö: Paras tulos saadaan, kun öljy hierotaan suihkun jäljiltä hieman kosteaan ihoon. Villiruusu-ihoöljy sopii kaikille ihotyypeille.

Villiruusu-tuotteet suojaavat, elvyttävät ja ravitsevat ihoa, jossa on jo ikääntymisen merkkejä, kuten ilmeryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Säännöllisen käytön aikana ihosta tulee elinvoimainen, joustava ja sileämpi.

Weleda-sarjan Villiruusu-linjan tuotteisiin käytettävä villiruusu kasvaa vapaana Chilen Andien karujen rinteiden sertifioiduilla keräilyalueilla. Villiruusu viihtyy hyvin viileillä ja sateisilla vuoristoseuduilla. Sen oksat ja versot ovat terävien piikkien peitossa. Se kukkii vaaleanpunaisin, valkoisin ja joskus keltaisin kukin.

Rosa Moschatan ruusunmarjan siemenistä puristetaan arvokasta öljyä. Myös kasvin kukkia ja lehtiä on kauan käytetty kansanlääketieteessä, ja Weledakin käyttää villiruusun lehtiuutetta joissain tuotteissaan.

Öljyssä on ainutlaatuinen yhdistelmä A- ja E-vitamiinia, olennaisia rasvahappoja ja antioksidantteja. Ne tukevat ihon luonnollista kosteuttamista ja uudistumista. Öljyä on perinteisesti käytetty estämään ja vähentämään arpikudosta ja pigmenttivirheitä ihossa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638099394
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Jojobaöljy, Manteliöljy, Villiruusunsiemenöljy, Damaskonruusuöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Sitronelloli*, Bentsyylialkoholi* Bentsyylibentsoaatti*, Geranioli*, Sitraali*, Eugenoli*, Farnesoli* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Vartaloöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen