Tyrni-ihoöljy, 100 ml

Tyrni-ihoöljy, 100 ml
23,95 €
( 239,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tehokas ravitsija etenkin atooppiselle iholle.

"Todella laadukas ja riittoisa ihoöljy saa ihollesi ylellisen tunteen. Tuoksu melkein huumaa ja tunne iholla on mitä ihanin!!!"

– Saana“Tämä vartaloöljy saa ihosi superpehmeäksi. Erityisesti kuivan ihon luottoöljy!”

– Emmi

Yksityiskohdat

Elvyttävä tehohoito herkälle, erityisesti atooppiselle iholle.

Tyrni-ihoöljy on tehokkaasti hoitava öljy kaikenikäisille. Sen pohjana on kevyt seesamiöljy, jossa on arvokasta tyrniöljyä. Tyrnissä on runsaasti vitamiineja ja olennaisia rasvahappoja, jotka edistävät ihon uudistumista. Tuoksuna on aitojen haihtuvien öljyjen seos, mm. mandariini-, greippi- ja appelsiiniöljyä.

Öljyn kullankeltainen sävy on peräisin tyrnimarjasta, ja saattaa vaihdella valmistuserästä toiseen. Emme käytä keinotekoisia väriaineita.

Vegaaninen.

Käyttö: Hiero öljyä pieni määrä iholle suihkun tai kylvyn jälkeen, sillä se imeytyy nopeimmin aavistuksen kostealle iholle. Ihanteellinen öljy atooppiselle iholle.

Vinkki! Kastele ihosi suihkussa, älä kuivaa, vaan levitä aavistus Tyrni-ihoöljyä märälle iholle. Suihkuta uudestaan haalealla vedellä, älä saippuoi. Taputtele kuivaksi.

Weleda - kokonaisvaltaista vartalon ihon hoitoa. Kehon ihonhoito on tärkeää niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin vuoksi. Kehon pinta, iho, on suurin elimemme, ja se joutuu jatkuvan rasituksen ja kulutuksen kohteeksi.

Vaikka vaatteet suojaavat osaa ihosta, ei vaatteiden alla olevaa ihonpintaa kannata unohtaa. Se, mitä sivelemme ihollemme imeytyy pintaa syvemmälle suoraan verenkiertoomme. Weledan vartalon ihonhoidon tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja hyvää tekeviä, ihon omia toimintoja tukevia tuotteita.

Weledan silkkimäiset öljyt, pehmeän raikkaat emulsiot ja voiteet sekä miedosti pesevät suihkuaineet ja saippuat sekä vahvistavat että suojaavat ihoa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638099950
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Seesamiöljy, Tyrniöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Bentsyylibentsoaatti*, Bentsyylisalisylaatti*, Geranioli*, Sitraali*, Farnesoli*
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Vartaloöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen