Sitruuna Sitruunaruohoöljy 75m, 75 ml

Sitruuna Sitruunaruohoöljy 75m, 75 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Raikas ihoöljy selluliittiä vastaan.

Yksityiskohdat

80 – 90 prosenttia naisista ovat liiankin tietoisia selluliitista, jota muodostuu kun rasvasolut turpoavat ja työntyvät joustavan sidekudoksen läpi aiheuttaen “appelsiinikuorimaisen” muodon ihon pintaan. Selluliittia vastaan voi taistella ainoastaan kokonaisvaltaisella hoito-ohjelmalla, joka voidaan aloittaa stimuloimalla verenkiertoa hoidettavalla alueella. Säännöllinen hieronta raikkaan hedelmäisellä Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljy saattaa auttaa.

Öljy sisältää mm. jojobaöljyä, sitruunankuorta, misteliä, kortetta ja sitruunaruohoa, jotka yhdessä auttavat kiinteyttämään ihoa ja vahvistamaan sidekudosta. Kevyt ruokavalio ja sokerin vähentäminen auttavat myös lannistamaan selluliittia, kuten myös säännöllinen liikunta.

Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljyllä hieronnan lisäksi selluliitin ehkäisyssä voi käyttää myös Sitruuna suihkuvoidetta. Verenkierron parantamiseksi kylpy tai suihku kannattaa lopettaa kylmään huuhteluun tai hellään harjahierontaan Sitruuna kylpyöljyn kanssa.

Lisätiedot

  • EAN: 4020829708686
  • Ainesosat: Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Medica Limonum Peel Extract, Cymbopogon Citratus Extract, Equisetum Arvense Extract, Viscum Album Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Parfum, Limonene*, Citral*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*, Citronellol*, Eugenol*, Coumarin*. * aidoista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Vartaloöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen