Ihoöljy, Granaattiomena, 100 ml

Ihoöljy, Granaattiomena, 100 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hurmaava öljy ikääntymisen merkkejä, maksaläiskiä, ryppyjä ja kuivuutta vastaan.

Yksityiskohdat

Ylellinen koko vartalon ihoöljy sisältää luomulaatuista granaattiomenan siemenöljyä. Granaattiomenassa on runsaasti suojaavia antioksidantteja, joiden on todettu ehkäisevän ihon ennenaikaista vanhenemista. Öljyn ainutlaatuinen koostumus tekee ihosta sileämmän, joustavamman ja kiinteämmän. Granaattiomena-ihoöljy kykenee myös stimuloimaan ihosolujen uusiutumista.

Innovatiivinen puhtaiden kasviuutteiden ja sertifioitujen makadamia- ja jojobaöljyjen yhdiste imeytyy nopeasti syvälle ihoon ja auttaa sitä pysymään kosteutettuna.

Kaikki Weledan öljyt ovat kylmäpuristettuja.

Vegaaninen.

Käyttö: Hiero pieni määrä öljyä kämmeniisi, levitä kosteahkolle iholle koko vartalolle.

Weledan Granaattiomena-tuotteiden lisäenergia stimuloi ihosi omia toimintoja auttaen sitä säilyttämään kosteutta ja vilkastuttaen solujen uudistumista. Kaikki Granaattiomena-tuotteet sopivat vegaaneille.

Nuori iho on kostea, kimmoisa ja sileä. Kiinteyttävä Granaattiomena-sarja lisää ikääntyvän 40+ ihon kosteuspitoisuutta, parantaa sen kimmoisuutta ja tekee siitä sileämmän.

Tuotteiden ydinkasvin, granaattiomenan, siemenöljyssä on runsaasti ihoa hapettumiselta suojaavia antioksidantteja, kiitos omega-5 rasvahappojen. Öljyn omega-6 ja -9 rasvahapot puolestaan tukevat ihon suojaa, jolloin iho ei kuivu eikä ärsyynny. Myös arganöljy ja kurkkuyrttiöljy ovat vaikutuksiltaan antioksidanttisia sekä ihoa suojaavia.

Granaattiomena, Pumica Granatum, on yksi ns. superhedelmistä. Elintarviketeollisuudessa syntynyt nimitys tarkoittaa mm. marjoja ja hedelmiä, joilla on poikkeuksellisen korkea ravintoarvo sekä runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja.

Weledan granaattiomena korjataan syyskuun lopussa Turkin vuoristorinteillä. Hakan Copurin ekologiset hedelmätarhat saavat vettä alempana sijaitsevasta joesta pumpatusta vedestä. Kypsät hedelmät poimitaan raskaana roikkuvista oksista käsin.

Hedelmän siemenet kuivataan ja lähetetään öljypuristamoon, joka sijaitsee lähellä Etelä-Saksassa olevia tuotantolaitoksiamme. Siellä hienojakoinen öljy vielä suodatetaan ennen yhdistämistään muihin Granaattiomena-sarjan valmistusaineisiin.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638088473
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Jojobaöljy, Seesamiöljy, Auringonkukansiemenöljy, Vehnänalkioöljy, Macadamiapähkinäöljy, Hirssinsiemenuute, Limoneeni*, Granaattiomenansiemenöljy, Oliiviöljy (saippuoitumaton), Auringonkukanterälehtiuute, Aidot eteeriset öljyt*, Linalooli*, Sitronelloli*, Geranioli*, Sitraali*, Eugenoli*, Kumariini*, Farnesoli* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Vartaloöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen