Iho omega-öljy, 150 ml

Iho omega-öljy, 150 ml
20,95 €
( 139,67 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Sisäisesti käytettävä iho-omegaöljy koko perheelle!

Yksityiskohdat

Nestemäinen Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljy monipuolinen ja helppokäyttöinen ravintolisä ja ihosi ylin ystävä! Tuotteen ytimenä on vakioitu BC634-mustaherukansiemenöljy, johon on lisätty oliiviöljyä ja beetakaroteenia. Beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini edistää mm. ihon ja näön pysymistä normaalina.

Mustaherukansiemenöljyvalmiste sopii kaikenikäisille ja se on hyvä omega- rasvahappojen lähde myös vegaaneille tai kala-allergikoille.

Sallittu terveysväittämä:

A-vitamiini:

A-vitamiini edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa
A-vitamiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
A-vitamiini edistää ihon pysymistä normaalina
A-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina
A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
A-vitamiini osallistuu solujen erikoistumisprosessiin

Suomalainen tuotekohtainen tutkimus:

Mustaherukansiemenöljy vastasyntyneiden lasten atooppisen ihottuman ennaltaehkäisyssä. Linnamaa P. et al. Clin. Exp. Allergy. 2010 (40) 1247-55

Turun yliopistossa tehty kliininen tutkimus selvitti suomalaisen BC634-öljyn vaikutusta atooppisen ihottuman puhkeamiseen pikkulapsilla. Tutkimukseen osallistui 322 suomalaisäitiä, joista valtaosa oli atoopikkoja. Äidit nauttivat raskauden ja imetyksen aikana BC634-herukkaöljyä tai vertailutuotteena ollutta oliiviöljyä. Imetyksen jälkeen vauvojen ravintoon lisättiin päivittäin 1 g nestemäistä öljyä. Lasten atopian puhkeamista seurattiin enimmillään 2-vuotiaaksi asti. Tulokset: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20545710

Kenelle:

Kaiken ikäisille naisille ja miehille
Raskaana oleville ja imettäville äideille
Lapsille
Kasvissyöjille, vegaaneille
Herkille kala-allergikoille

Annostus:

Ensimmäisen kuukauden ajan;1 tl (5 ml) 2 kertaa päivässä. Aloitusjakson jälkeen; 1 tl päivässä. Yli 6 kk lapsille; 1 tl päivässä.

Nauti öljylisä kevyen aterian yhteydessä.

Pikkulasten kohdalla päiväannos on hyvä sekoittaa esim. hedelmäsoseen joukkoon ja syöttää se lapselle 2-3 erässä.

Annostusta voi vähentää tai lisätä olosuhteiden ja ihon hyvinvoinnin mukaan. Paras vaikutus saavutetaan Iho Omegan säännöllisellä käytöllä.

Tuotteen käyttö on turvallista ja sitä voidaan suositella raskauden ja imetyksen aikana. Turun yliopiston kliinisessä tutkimuksessa käytetty annos raskauden ja imetyksen aikana oli 6 Iho Omega -kapselia päivässä, joka vastaa 3 tl (15 ml) nestemäistä Iho Omega -mustaherukka-oliiviöljyä. Tutkimuksessa pikkulapsille annettu päiväannos 1 g nestemäistä mustaherukkaöljyä vastaa 1 tl (5 ml) Iho Omega –mustaherukka-oliiviöljyä.

Säilytys:

Huoneenlämmössä 2 kk tai jääkaapissa 3 kk. Öljy saostuu oliiviöljyn takia viileässä, mutta kirkastuu jälleen huoneenlämmössä.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. .

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6416227022819
  • Ainesosat: Ainesosat: Oliiviöljy (78 %), vakioitu BC634-mustaherukansiemenöljy (22 %), hapettumisenestoaineet (alfa-tokoferoli ja rosmariiniöljy), beetakaroteeni (0,005 %)

    Ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia eikä eläinperäisiä aineosia.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Omega-öljyt
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen