Hydration powder, 100 g

Hydration powder, 100 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Nerokas nesteyttäjä kovaakin kuntoilevalle!

"Nordiq Nutrition -sarjan Hydration powder on miellyttävän makuinen jauhe - ja loistava treenijuoma, jos tuntuu kaipaavan ekstaboostia ja nesteytystä. Kauppojen hyllyt pursuavat erilaisia elektrolyyttijauheita, mutta tämä luonnollinen jauhe on ehdottomasti suosikkini. Lihaskrampit kuumalla ja kosteallakin kelillä ovat jääneet historiaan."

- Erika Rautiainen, Ruohonjuuren asiakas ja kilpa-aerobiccaaja

Yksityiskohdat

NORDIQ Nutrition -sarjan korkealaatuinen Wholefood Hydration Powder nesteyttää ja korvaa menetetyt elektrolyytit erityisesti kestävyysurheilun aikana.

Oivallisten ominaisuuksiensa vuoksi tämä jauhe auttaa kuntoilijaa ja urheilijaa pääsemään tavoitteisiinsa - melkeinpä kohti ääretöntä (tai jopa sen yli)! Tämä tuote tuo myös helpotusta helteen aiheuttamiin nesteytyshaasteisiin.

Ylivedon yhdistelmä on tämä tehokas jauhesekoitus! Se sisältää kookosvettä, joka on luonnollinen elektrolyyttien ja hiilihydraattien lähde sekä vesimelonia, joka sisältää luonnollisia sokereita ja synergistisiä ravintoaineita.

Tämän tuotteen sisältämä hapankirsikka (Prunus cerasus) tukee munuaisten ja virtsateiden terveyttä, avittaa ruuansulatusta sekä buustaa aivosikin entistä ehompaan vireeseen! Hapankirsikat ovat myös sydänystävällinen valinta - ja niveltesi ylin ystävä. Antioksidanttirikkaina hapankirsikat taistelevet Sinun terveytesi tukena solujen hapettumisstressiä vastaan.

Tämä sekoitus sopii mitä mainioimmin kestävyysliikuntaan, vaativaa fyysistä työtä tekeville, paljon hikoileville ja lihaskrampeista kärsiville.

Käyttö ja annostus:
Sekoita 1 tl jauhetta ja 2 dl vettä. Nauti 1-2 annosta päivässä, mieluiten liikunnan aikana.

Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430065096061
 • Ainesosat: Ainesosat:
  5 g sisältää:
  Kookosvesi* 3000 mg
  Vesimelonin mehu 1500 mg
  Luomu acerola* 250 mg
  Luomu punajuurimehu* 150 mg
  Hapankirsikkamehu* Prunus cerasus 100 mg

  * = pakastekuivattu
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen