Hyaluronihappo complex

50 kapselia
Hyaluronihappo complex
50 kapselia
33,90 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Hyaluronihappoa kauneutesi tueksi - sisäisesti nautittuna!

Yksityiskohdat

Luonnonkosmetiikassa hyaluronihappo on ihoa tehoakosteuttava ihmeaine, joka on noussut suureen suosioon myös ryppyjä vastaan taistelevien keskuudessa. Hyaluronihappo on mahtiaine, joka tekee eetvarttia myös sisäisesti nautittuna.

Hyaluronihappoa löytyy luontaisesti ihmisen kehosta, eniten silmistä ja nivelistä. Hyaluronihappo on merkittävä, vettä sitova molekyyli kehon sidekudoksissa, ja se voi auttaa mm. kuivasilmäisyyteen sekä helpottaa nivelkipua. Perinteisesti hyaluronihappoa on käytetty ihon hoidossa sen kosteuttavien ja anti-aging -ominaisuuksiensa ansiosta. 

Terranova Hyaluronihappo Complex sisältää markkinoiden monimuotoisimman hyaluronihappokompleksin, joka sisältää myös helpommin imeytyviä pienempiä molekyylirakenteita. Lisäksi mukana on hyaluronihapon hyödyntämistä kehossa tehostavia marjoja ja kasveja, kuten metsämustikkaa, ruusunmarjaa ja nokkosta.

Sopii käytettäväksi yhdessä Beauty Complexin ja Glukosamiini, Boswellia & MSM Complexin kanssa.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Tässä Terranovan laadukkaassa ravintoaineessa hyvinvointiasi tukee aimo kimara luonnon parhaimpia antimia.

Ruusunmarja – Koska ruusunmarjat sisältävät 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ne ovat yksi luonnon parhaimpia C-vitamiinin lähteitä. Ruusunmarjat sisältävät myös C-vitamiinia täydentäviä antioksidatiivisia polyfenoleja, kuten antosyaniineja ja proantosyanidiineja ja lisäksi useita karotenoideja.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä rakennetekijä kehon omassa antioksidanttisysteemissä. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta.

Nokkosenlehti – Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Peltokorte – Peltokortteen idut sisältävät runsaasti kalsiumia ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät luuston terveydelle välttämättömiä ainesosia, kuten piitä, C-vitamiinia ja rikkiä.

Persilja – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde, erityisesti foolihapon. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien toiminnassa ja aineenvaihdunnassa (kalium, magnesium, C-vitamiini ja rauta).


Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 50 kapselia
  • EAN: 5060203793876,5060203793879
  • Ainesosat: Ravintosisältö, 1 kasviskapseli: MAGNIFOOD COMPLEX 325 mg Ruusunmarja 75 mg Metsämustikka (tuorepakastekuivattu) 75 mg Nokkosenlehti (tuorepakastekuivattu) 75 mg Peltokorte (tuorepakastekuivattu) 50 mg Persilja (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg Hyaluronihappo *ExceptionHYAL® Star (Full Spectrum Molecular Weight Hyaluronic Acid) 100 mg EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Hyaluronihappo, Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen