Huultenrajauskynä, Vieux rose, 1.1 g

Huultenrajauskynä, Vieux rose, 1.1 g
5,65 €
( 5 136,36 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu luonnonkosmetiikka
Rajaus joka kestää!

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen huultenrajauskynä viimeistelee huulimeikkisi.

Kaunis neutraali sävy. Tekee huulimeikistä kestävämmän ja ehkäisee sen leviämistä. Helppokäyttöinen koostumus, joka hoitaa huulia mm- sisältämänsä sheavoin ansiosta. Mattainen lopputulos. Runsas pigmenttinen.

Kokeile ja innostu!


Avril Organic on vallan mainion (melkenpä ylivertaisen) hinta-laatu -suhteen omaava, Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Avril Organic:in missiona on tehdä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettua, laadukasta luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa.

Avrililla on toiminnassaan neljä tärkeää arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu:

- Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen: värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.
- Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä.
- Avril luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert -sertifioitu. Ecocert takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia.
- Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Lisätiedot

  • EAN: 3662217005864
  • Ainesosat: Ci 77891, Squalane, ricinus communis seed oil*, hydrogenated castor oil behenyl esters, cera alba*, copernicia cerifera cera, Ci 77491, hydrogenated olive oil stearyl esters*, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, hydrogenated palm kernel glycerides, ci 77499, hydrogenated palm kernel glycerides, ci 77492, ci 75470, hydrogenated palm glycerides butyrospermum parkii butter extract*, ci 77499 alumina, tocopherol, bisabolol, helianthus annuus seed oil. * Ingredients from organic farming Ingredienser: Ci 77891, Squalane, ricinus communis seed oil*, hydrogenated castor oil behenyl esters, cera alba*, copernicia cerifera cera, Ci 77491, hydrogenated olive oil stearyl esters*, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, hydrogenated palm kernel glycerides, ci 77499, hydrogenated palm kernel glycerides, ci 77492, ci 75470, hydrogenated palm glycerides butyrospermum parkii butter extract*, ci 77499 alumina, tocopherol, bisabolol, helianthus annuus seed oil. * ingredienser från ekologiskt jordbruk
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Huultenrajauskynät
  • Ominaisuudet: luomu, luonnonkosmetiikka