Huulikuorinta, Lavender Mint, 10 g

Huulikuorinta, Lavender Mint, 10 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Huulikuorinta on moniaistillinen elämys!

Yksityiskohdat

Henné Organics -sarjan Lavender Mint -huulikuorinta on hellävaraisen herkullisesti kuoriva elämys. Laventelin rauhoittavat ja piparmintun raikastavat ominaisuudet tekevät Lavender Mint Huulikuorinnan käytöstä ilon kaikille aisteille!

Huulikuorinnan hyödyt ovat lukuisat. Kuoritut huulet ovat silkkisen pehmeät ja kohottavat myös pussaamisen ilon ylimmilleen!

Huulikuorinnoilla autat huultesi herkkää ihoa uudistumaan. Hemmottelevan herkulliset huulikuorinnat poistavat huulten pinnalta kuolleen ja kuivuneen ihokerroksen, jolloin huulivoiteiden ja -punien ravitsevat ainesosat imeytyvät huuliisi tehokkaammin.

Huulikuorinnan käyttö:

Lisää kuorinta-ainetta kosteille huulille ja hiero hellävaraisesti pyörivin liikkein. Huuhtele lämpimällä vedellä. Käyttösuositus 3-4 kertaa viikossa.

Vinkki! Lisää kerros huulivoidetta kuorinnan jälkeen lukitaksesi kosteuden huulten ihoon ja ylläpitääksesi huulten erityisen pehmeyden.

Henné Organics -sarjan hurmaavat huulikuorinnat on loihdittu syömäkelpoisista ainesosista - eipä siis haittaa ole siitä, jos kuorinta-ainetta työn touhussa lipsahtaa suuhun. Tokikin tämä huulikuorinta on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Säilytäthän sen kuivassa ja viileässä.

PS: Tämän kerrassaan ihastuttavan huulikuorinnan aineksista peräti 96 % on luomulaatua! Henné Organics -sarjan huulikuorintoja ei tietenkään ole testattu eläimillä.

Lisätiedot

  • EAN: 862833000349
  • Ainesosat:

    INCI: ORGANIC SUCROSE (SUGAR), ORGANIC COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ORGANIC CERA ALBA (BEESWAX), ORGANIC SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ORGANIC BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) FRUIT, ORGANIC VANILLA FLAVOR, ORGANIC LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, ORGANIC MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, TOCOPHEROL (VITAMIN E).

    96% ORGANIC = luomulaatua.

  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Huulikuorinnat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka