Hunajavohvelit, 175 g

Hunajavohvelit, 175 g
3,35 €
( 19,14 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu
Hanki parempi keksielämä!

Yksityiskohdat

Bionan luomulaatuiset, rapeat hunajavohvelit ovat naseva nakerrettava - ja hyvän mielen herkku. Ne on tehty täysjyväjauhoista sekä luomulaatuiseta makeasta hunajasta. Terveellinen kahvikeksi, joka vie makeannälän luonnollisesti! Parempaa päiväkahviseuraa saa hakea - Ruohonjuuresta!

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5032722313576
  • Ainesosat: Ainesosat: Vehnäsiirappi*, täysvehnäjauho*, palmuöljy*, hunaja*8%, maissimallassiirappi*, soijajauho*, nostatusaine: natriumbikarbonaatti, emulgointiaine: aurigonkukkalesitiini, kaneli*, merisuola: *= Kontrolloitu luomutuote
    Sisältää gluteenia, saattaa sisältää pähkinän ja maidon jäämiä.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Keksit
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu