Hunajavohveli, 175 g

Hunajavohveli, 175 g
3,95 €
( 22,57 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu
Supersuosittu teen toveri!

Verraton hunajavohveli!”Se, joka ei hunajavohvelista tykkää, on varmasti päästään vialla!”

- Arttu, Vantaa“Ihanan helppo tarjottava vieraalle kuin vieraalle. Aivan ihanaa mustan teen kanssa.“

- Anni

Yksityiskohdat

Herkullisen suussa sulavaisia luomuhunajalla täytettyjä täysjyvävohveleita, jotka saavat makuhermosi heläjämään ja mielen iloiseksi. Nämä vohvelit maistuvat mitä mainioimmin myös perheen pienimmille!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6409944400268
  • Ainesosat: Ainesosat: Vehnätärkkelys*, täysjyvävehnäjauho*, kovettamaton kasviöljy ja -rasva* (palmu), maissimallassiirappi*, hunaja* (8%), soijajauho*, nostatusaine natriumvetykarbonaatti, merisuola, emulgointiaine soijalesitiini, kaneli*. *=luonnonmukaisesti viljelty. Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä.
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Vohvelit
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu