Humalankäpy, 25 g

Humalankäpy, 25 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Hiprakan hyvä mauste ja rauhoittava iltatee.

Yksityiskohdat

Humala on Höyhensaarten houkutusyrtti! Antioksidanttisesti vaikuttava humala edistää myös ruuansulatusta ja sillä on tunnetusti rauhoittava vaikutus.

Humala tuuditteleekin monia Ruohonjuuren asiakkaitakin lempeästi kauniisiin uniin. Kaiken tämän lisäksi humala (Humulus lupulus) tuo helpotusta vaihdevuosivaivoihin ja auttaa pitämään kolesteroliakin kurissa.

Humalankäpy on humalakasvin kukinto, joka on tunnettu parhaiten oluen mausteena. Humala on alkuperäinen Suomen lehtojen köynnöskasvi, jonka viljely on ollut talonpoikien lakisääteinen velvollisuus kaikissa Pohjoismaissa. Suomalainen humalankäpy sisältää karvasaineita, lupuliineja, jotka sointuvat erityisen hyvin mallasjuomien kanssa. Humalankäpy tuo myös muihin makeisiin juomiin sopivaa karvautta. Humalankäpyteetä on kansanperinteessä myös kerrottu käytettävän sen ruuansulatusta ja unentuloa edistävien vaikutuksiensa vuoksi.

Tässä hyvinvointisi tueksi pussillinen kotimaista, korkealaatuista, puhtaassa maaperässä kasvatettua humalaa, joka on saanut kasvaa ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita.

Käyttö yrttiteenä:

Mittaa 1tl kupillista (2dl) vettä kohti ja anna hautua lähes kiehuvassa vedessä 10–15min. Käytä pienissä määrin mausteena tai teenä. Humalankäpyteetä ei suositella jatkuvaan käyttöön eikä raskaana oleville.

Helsinki Wildfoods vie sinut tutkimusmatkalle suomalaisten luonnonkasvien kiehtovaan ja maukkaaseen maailmaan. Haluamme tuotteillamme ja palveluillamme innostaa ihmisiä tutustumaan luonnostamme löytyviin kasvilajeihin, suosimaan niitä enemmän mauste- ja ruokavalinnoissa sekä keräilemään itse ja nauttimaan luonnosta erityisesti hektisen kaupunkielämän huiskeessa. Jylhän pohjoisen luontomme ainutlaatuiset kasvuolosuhteet tekevät monista luonnonkasveistamme todellisia ravinnepakkauksia.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710344
  • Ainesosat: Ainesosat: Kuivattu humalankäpy (Humulus lupulus).
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yrtit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen