Hulda-ruokaherne, 500 g

Hulda-ruokaherne, 500 g
2,45 €
( 4,90 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Luomuherne tiellä pitää!

Yksityiskohdat

Myssyfarmin Hulda-herne on hyvä kotimaisen kasvisvalkuaisen lähde.

Herneessä on 18g proteiinia per 100g, mikä on enemmän kuin joissakin kaupan jauhelihoissa. Hulda-herne on tarkoitettu ensisijaisesti hernekeittoon.


Myssyfarmi käyttää vain oman tilan pelloilla kasvanutta, laadukasta Hulda-lajiketta edustavaa hernettä, joka on 100% jäljitettävissä. Hulda-herne on luonnonmukaiseen tuotantoon siirtymässä oleva tuote eli se on viljelty luonnonmukaisin menetelmin, mutta peltokasveilta vaadittava " luomun siirtymäaika" eli kolme vuotta luonnonmukaisessa viljelyssä ei ole vielä täynnä kyseisillä peltolohkoilla. Tuote on edellisen satokauden 2013 hernettä ja se vaatii suhteellisen lyhyen liotus- tai keittoajan verrattuna useisiin muihin kaupassa myytäviin hernetuotteisiin, jotka saattavat olla jopa useiden vuosien takaista satoa.

Hulda-herneillä saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että herneetkään eivät tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430040190012
 • Ainesosat: Ainesosat: kotimainen herne.

  Ravintosisältö keskimäärin / 100 g:
  Energiaa 302 kcal
  Rasvaa 1,0 g
  Proteiinia 17,9 g
  Hiilihydraatteja 48,5 g
  Kuitua 10,0 g
  Natriumia 1,5 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Herne
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen